22. 06. 2020 - 14:24
"MALIŠI ĆEMO PRIČATI KAKO MU JE MAMA BILA JEDNA POSEBNA ŽENA" ...
907
Shares

"MALIŠI ĆEMO PRIČATI KAKO MU JE MAMA BILA JEDNA POSEBNA ŽENA" Ivana se riječima koje slamaju srca oprostila od Bobane

22. 06. 2020 - 14:24
0
Shares

Srpska strelkinja i olimpijska vicešampionka iz Londona Ivana Anđušić Maksimović orpostila se od Bobane Momčilović Veliković riječima koje slamaju srca.

2257995-0000000-ls

"Rekla sam joj da se radujem toj medalji, kao da sam je ja osvojila. I zaista sam tako mislila. Jako mi je bila draga, i osjećala sam baš veliku sreću. Sjećam se da mi je uljepšala taj dan svojim uspjehom.

Također sam joj i rekla da joj zavidim.. da joj zavidim na divnoj trudnoći, na tome što se još uvijek takmiči iako stomačić više nije stomačić. Što će svom djetetu imati da ispriča divnu, neponovljivu priču - da je zajedno s njim u stomaku postala Evropski šampion.

Ej! Dodala sam joj još da će mališa biti poseban, jer pobednik je otkad znamo za njega. I biće, o čemu ćemo svi svedočiti i pričati kako mu je mama bila jedna posebna žena.

Bobo naša, druži se sa anđelima i čuvaj nas, vidimo se opet na nekom ljepšem mjestu", napisala je olimpijska vicešampionka iz Londona Ivana Anđušić Maksimović na Instagramu. 

Podsetimo, Bobana se porodila prije 20-tak dana, a komplikacije koje su nastale tom prilikom, imale su fatalne posljedice.

Sport.ba/Kurir

Učitaj još novosti