20. 06. 2020 - 16:50
NIKOLA JOKIĆ SMRŠAO, A BOGDAN.. Bogdanović konačno izašao iz...
907
Shares
NIKOLA JOKIĆ SMRŠAO, A BOGDAN.. Bogdanović konačno izašao iz karantina i OVAKO SADA IZGLEDA

NIKOLA JOKIĆ SMRŠAO, A BOGDAN.. Bogdanović konačno izašao iz karantina i OVAKO SADA IZGLEDA

20. 06. 2020 - 16:50
0
Shares

Korona virus je bio razlog što su maltene svi NBA košarkaši više od mjesec dana proveli u svojim kućama, a srpski as nije bio izuzetak.

Bogdan Bogdanović, konačno, može da svoj dom u Sakramentu napusti, a to koristi da rado ode u lokalnu teretanu. Sa posebnim razlogom.

screenshot-14

Tamo, kod bivšeg kondicionog trenera Kingsa Ramsija Nidžema vežba "penjanje" i, kako kaže, uživa u tome:

Bogdanović, koji je zbog samoizolacije pustio kosu, djeluje prilično drugačije nego što je to navikao svoje navijače.


Ipak, ta promjena nije jedina - "nabacio" je mišiće, i to prilično, pa je i taj aspekt sopstvenog izgleda promijenio u odnosu na period prije izbijanja pandemije.

Naravno, "rekorder" po promjeni u stilu "prije i kasnije" je Nikola Jokić, koji je drastično smršao pred nastavak NBA sezone, najavljen za 30. jul u Orlandu, gdje će se okupiti 22 tima koja su izborila ili još uvijek imaju šanse za plej-of, i gdje će svaka ekipa odigrati po osam takmičarskih utakmica prije nego što doigravanje počne.

screenshot-15

"Ostao sam kod kuće, naravno, dok nije dozvoljeno otvaranje teretana. Ali, vježbao sam sve vrijeme. Kada ste sportista, to i morate da radite. Napravio sam u garaži svoju teretanu, trčao po parku, vozio bicikl... Radujem se nastavku sezone i nemam neke (zdravstvene) strepnje od predviđenog plana za završnicu NBA lige. Vjerujem da će sve to biti kako treba", rekao je Bogdan Bogdanović za ABC.

Sakramento Kingsi , u kojima "Bogi" igra zajedno sa reprezentativnim kolegom Nemanjom Bjelicom, su trenutno 11. u Zapadnoj konferenciji sa učinkom 28-36, a prvi cilj u Orlandu će im biti da se domognu osme pozicije, koju drži Memfis sa 32-33. Između "grizlija" i "kraljeva" su Portland (29-37) i Nju Orleans (28-36).

Sport.ba/Blic

Učitaj još novosti