17. 06. 2020 - 09:34
NEJMAR VEĆ NAŠAO NOVU DJEVOJKU? Fudbaler se ODAO selfijem, šta...
907
Shares
NEJMAR VEĆ NAŠAO NOVU DJEVOJKU? Fudbaler se ODAO selfijem, šta će mu na ovo reći prelijepa Hrvatica!

NEJMAR VEĆ NAŠAO NOVU DJEVOJKU? Fudbaler se ODAO selfijem, šta će mu na ovo reći prelijepa Hrvatica!

17. 06. 2020 - 09:34
0
Shares

Veliku pometnju izazvao je dolazak Nejmara na San Trope prije nekoliko dana.

Fudbaler Pari Sen Žermena provodio se na žurci, na kojoj su mjere prevencije zbog korona virusa bile minimalne, a pored mjera opreza, nije bilo ni njegove navodne djevojke iz Hrvatske Natalije Barulić.

screenshot-16

Da čitava stvar bude još interesantnija svjetskim medijima potrudio se sam Nejmar, koji je otkrio da su pored njegovog saigrača Marka Veratija i argentinskog reprezentativcac Ezekijla Lavecija, gošće zabave bile i poznate manekenke Sindi Bruna i Izabel Gular koja se smatra jednom od najzgodnijih žena na planeti.

Ali je zato lijepa Francuskinja Sindi Bruna koja je zvanično singl, bila veoma prisna sa velikim zavodnikom, što na proslavi što na društvenim mrežama. Ona je prvo uhvaćena kako ćaska sa brazilskim napadačem, a zatim uživala sa njim i poznatim parom Veratijem i njegovom djevojkom Džesikom Aidi.

screenshot-17

- Prijatelji, napisala je ona uz selfi, ali možda je mislila da su prijatelji prvi i drugi par, a u svakom slučaju jasno je da su baš uživali.

Lijepa Hrvatica Natalija Barulić koju dovode u vezu sa brazilskim fudbalerom prije samo dva dana je objavila video iz Arizone. U javnosti je predstavljaju kao novu Nejmarovu ljubav iako nema zvanične potvrde njihove veze.

screenshot-15

Pa ako je tačno da je uplovila u vezu sa Nejmarom, Sindi Bruna joj definitivno nije omiljena osoba u ovom trenutku. Ali ako joj je za utjehu, on je sam otišao sa žurke.

Sport.ba/Blic

Učitaj još novosti