16. 06. 2020 - 15:58
NAPADNUT NOVAK ĐOKOVIĆ? Evo šta se desilo
907
Shares
NAPADNUT NOVAK ĐOKOVIĆ? Evo šta se desilo

NAPADNUT NOVAK ĐOKOVIĆ? Evo šta se desilo

16. 06. 2020 - 15:58
0
Shares

Američki teniser Noah Rubin (24) napao je Novaka Đokovića u svom podcastu poručivši da srbijanski teniser kao šef organizacije igrača nije dovoljno angažovan te da misli samo na svoje potrebe.

novaksss
Gledam njegove fotografije kako igra nogomet. Znači, nogomet može igrati, a ne može odvojiti 30 sekundi da se javi na grupni chat? Ne stavljajte sebe u situaciju da se neko oslanja na vas. Ukoliko se želite brinuti samo o sebi, onda to i radite. Ovaj sport je takav, tome i služi. Međutim, nemojte onda staviti sebe u poziciju da se drugi oslanjaju na vas. Ukoliko ne mogu doći u kontakt s tobom, ako mi ne pomažeš, ako se ne možeš javiti na je*eni Zoom, koja je svrha svega? – pitao se Rubin.
Iako je organizacija US Opena i dalje upitna, pojavljuju se glasine kako bi se trebao igrati bez publike.


 
Vrhunskim teniserima se pruža mogućnost da igraju turnir za 95 posto nagradnog fonda u odnosu na prethodnu godinu. Igra se bez publike, ali ih očekuje taj novac. I sad se oni žale da fizioterapeuti i maseri koje nudi ATP možda neće biti dovoljno dobri za dvije sedmice priprema pred turnir? Mislim, umuknite više. Probajte razumjeti okolnosti koje se događaju – dodao je.

novak4
Podsjetimo, Đokovića je nedavno napao i potpredsjednik njemačkog teniskog saveza Dirk Hordorff, kojem su također zasmetale fotografije najboljeg svjetskog tenisera kako igra nogomet u Beogradu.
Izvor: hayat.ba

Učitaj još novosti