15. 06. 2020 - 15:46
Realova svlačionica tresla se nakon pobjede, Zidane je urlao...
907
Shares
Realova svlačionica tresla se nakon pobjede, Zidane je urlao na igrače

Realova svlačionica tresla se nakon pobjede, Zidane je urlao na igrače

15. 06. 2020 - 15:46
0
Shares

Marca pod egidom "povjerljivo" otkriva da je nakon Realove pobjede 3:1 nad slabašnim Eibarom u 28. kolu La Lige, prvom nakon tri mjeseca pauze zbog pandemije koronavirusa, svlačionicom kluba odjekivala dernjava trenera Zinedinea Zidanea.

"Igrači Reala ostali su šokirani jer Zidane nikada ne radi ovako nešto"

On je bio bijesan zato što su njegovi izabranici "prestali igrati" nakon što su prije kraja prvog poluvremena osigurali pobjedu.

screenshot-6

Najčitaniji španjolski list neskriveno sklon Realu i posvećen praćenju svih detalja na dvoru Kraljevskog kluba, ističe da je ovakav Zidaneov potez bio veliko iznenađenje za igrače jer njihov trener inače nije sklon takvim "galvanizacijama" momčadi ili održavanju tenzije na ovaj način nakon što Real rutinski pobjedi daleko lošiju momčad. Marca za Zidanea navodi da su ga igrači "raspizdili" i da im je to bez uvijanja dao do znanja.

"Upozoravao ih je tijekom utakmice i već do 60. minute zamijenio četiri igrača, ali i dalje nisu shvatili poruku"

Razbjesnilo ga je što su igrači, koji su do 37. minute riješili utakmicu vodstvom 3:0 nakon toga pokazali veliki manjak koncentracije, volje i želje te su u drugom poluvremenu samo čekali da se meč završi. To im je rekao i tijekom odmora za osvježenje u drugom dijelu, a isto im je pokazao i time što je četiri od pet zamjena izvršio jako rano, već do 60. minute. Upravo tada je Eibar smanjio na 3:1.

Zidanea je ponašanje igrača protiv Eibara podsjetilo na dvije umalo propuštene sigurne pobjede ove sezone

To je do kraja razjarilo Zidanea, jer deset kola prije kraja prvenstva, dok Real za vodećom Barcelonom zaostaje dva boda, više nema pravo na opuštanje ili kiks ako želi nakon tri godine osvojiti španjolski naslov. Trenera je ovakvo ponašanje igrača podsjetilo na ono što su napravili na dvije utakmice ove sezone. Protiv Levantea su također vodili 3:0 na poluvremenu, da bi na kraju pobijedili jedva, 3:2. Kontra Granade je Real također imao 3:0, da bi mu protivnik i ovaj put došao na 3:2 i prijetio izjednačenjem, kojeg se Real spasio tek u zadnjoj minuti golom za 4:2.

Real si ne smije dopustiti opuštanje deset kola prije kraja i s dva boda manje od vodeće Barcelone

Zidane je iz još jednog razloga jako ljut što mu se igrači upravo sada prerano opuštaju; u idućih tjedan dana čekaju ga teške utakmice protiv jakih suparnika. Valencia i Real Sociedad klubovi su koji se žestoko bore za Ligu prvaka i neće propustiti uzeti poklone koje im ponude Zidaneovi igrači.

Slijede dva suparnika koja će uzeti darove

Zato im, piše Marca, on i nakon današnjeg treninga priprema još jedno obraćanje povišenim tonom kako im više ne bi padalo na pamet ponavljati ono što su napravili protiv Eibara.

Sport.ba/Index

Učitaj još novosti