14. 06. 2020 - 21:04
PRIJE MEČA ŠAPNUO MU NEŠTO: Đoković prvog dana Adria Toura...
907
Shares
PRIJE MEČA ŠAPNUO MU NEŠTO: Đoković prvog dana Adria Toura izgubio od tenisera kojeg voli kao brata

PRIJE MEČA ŠAPNUO MU NEŠTO: Đoković prvog dana Adria Toura izgubio od tenisera kojeg voli kao brata

14. 06. 2020 - 21:04
0
Shares

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković obratio se novinarima nakon prvog dana natjecanja na Adria Touru u Beogradu. Srbin je prvi dan pobijedio Viktora Troickog, a potom je izgubio od Filipa Krajinovića.

"Oduševljen sam današnjim danom, prilikom da igram i vidim naše i svjetske najbolje tenisače kako igraju u Beogradu. Atmosfera je bila sve bolja, ovo večeras je bilo fenomenalno. Prošla je ponoć, još ima gledatelja na tribinama. To pokazuje koliko se voli tenis", rekao je Novak.

screenshot-12

Pobjeda nakon deset godina

Posljednji put Krajinović je zabilježio pobjedu nad Đokovićem prije čak deset godina.

"Dobro se sjećam tih svojih nastupa na Serbia Openu. Zaslužujemo jedan takav turnir, mi kao igrači i kao država bismo trebali imati i muški i ženski. Potrudit ćemo se da to vratimo."

Postoje i tajne

Na pitanje koliko će se Filip hvaliti ovom pobjedom, Novak je odgovorio:

"Trajalo je svih 10 godina, sad će nastaviti. Neka ostane među nama što sam mu rekao na mreži. Ja na njega gledam kao na mlađeg brata. Trudio sam se da budem uz njega, da mu budem podrška. On je izuzetan momak, to cijenim i poštujem. Njegova suradnja s Jankom pokazuje rezultate, siguran sam da može dogurati do top deset", rekao je Đoković. 

Sport.ba/Index

Učitaj još novosti