13. 06. 2020 - 16:28
JESTE LI SPREMNI ZA BORBU GODINE? Ova dva TITANA će uskoro u...
907
Shares
JESTE LI SPREMNI ZA BORBU GODINE? Ova dva TITANA će uskoro u ring, izgledaju GOTOVO NESTVARNO

SPEKTAKL ZAGARANTOVAN

JESTE LI SPREMNI ZA BORBU GODINE? Ova dva TITANA će uskoro u ring, izgledaju GOTOVO NESTVARNO

13. 06. 2020 - 16:28
0
Shares

Englez Edi Hol (Eddie Hall) i Islanđanin Hafthor Julius Bjornson (Bjornsson) već se neko vrijeme pripremaju za bokserski meč, a "najjači muškarci na svijetu" skidaju kilograme. Zasad je impresivnija Holova transformacija.

PLANINA IZ "IGRE PRIJESTOLA" ZAPALIO INTERNET! Svjetski rekorder objavio fotku s trudnom suprugom i krenula je LAVINA! "Hoće li tvoj sin biti - brdo!?"

hafthor-julius-bjoernssonđ

FOTO: INSTAGRAM

Borba od 400 kilograma "žive vage" ipak se neće dogoditi jer su njih dvojica u žestokom procesu skidanja kilograma. Trebali bi se sukobiti u ringu u bokserskom meču 2021. godine, a pripreme za sada idu i više nego dobro.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Stay focused, determined and consistent and you will see progress. ????

A post shared by Hafþór Júlíus Björnsson (@thorbjornsson) on

Hol je na 2017. godine imao 196 kilograma, a danas ima 33 kilograma manje i tijelo mu je u potpunosti drukčije oblikovano. No, tu ne namjerava stati te će do 2021. dodatno skidati kilograme i ko zna u kakvom ga izdanju možemo očekivati u ringu s obzirom na to da mu s druge strane stoji islandska "planina".

A nije ni njegov protivnik ništa lošiji na tom putu jer je s početnik 206 kilograma stigao na 188. No, 206 centimetara visoki Islanđanin sigurno će imati prednost u visini i težini u spomenutom meču, a s obzirom na način treninga, mogao bi biti i spremniji na više rundi od Edija.

Učitaj još novosti