12. 06. 2020 - 09:25
FUDBALER IDE U ZATVOR ZBOG ALEKSANDRE PRIJOVIĆ: Evo šta je...
907
Shares
FUDBALER IDE U ZATVOR ZBOG ALEKSANDRE PRIJOVIĆ: Evo šta je uradio, ne piše mu se dobro

FUDBALER IDE U ZATVOR ZBOG ALEKSANDRE PRIJOVIĆ: Evo šta je uradio, ne piše mu se dobro

12. 06. 2020 - 09:25
0
Shares

Srpski fudbalski reprezentativac Aleksandar Prijović (30) u aprilu je osuđen na tri mjeseca kućnog pritvora jer ga je policija uhapsila s pjevačima Mitrom Mirićem (63) i Radišom Trajkovićem Đanijem (47) u predvorju jednog hotela dok je na snazi bila zabrana javnog okupljanja zbog opasnosti od širenja korona virusa.
 
Prijović je imao pravo na šest sati izlaska iz kuće tokom dana svaki dan, ali prekršio je to pravilo i u srijedu svratio na koncert  turbofolk zvijezde Aleksandre Živojinović (24) na jednome beogradskom splavu, piše Kurir.

Zbog grubog kršenja pravila Prijović bi ostatak kazne trebao odslužiti u zatvoru.

aleksandar

 

“Sudac koji je donio prvostepenu odluku bez odlaganja, a najkasnije u roku od 24 sata, donijet će rješenje da osuđena osoba ostatak kazne zatvora izdrži u zavodu za izvršenje zatvora i izdaje potjernicu za njim” – rekao je odvjetnik Nebojša Perović.

Prijović je rođen u Švicarskoj i nastupao je za tamošnje mlađe selekcije dok se 2017. nije odlučio nastupati za srpsku A selekciju. U 13 nastupa zabio je dva gola. Bio je u Parmi, Derby Countyju, varšavskoj Legiji, PAOK-u… A od prošle je godine u saudijskom Al Ittihadu

Učitaj još novosti