11. 06. 2020 - 21:06
ISPLIVAO SRAMOTNI VIDEO EDINA DŽEKE, BIH ZGROŽENA: Psuje i...
907
Shares
ISPLIVAO SRAMOTNI VIDEO EDINA DŽEKE, BIH ZGROŽENA: Psuje i dere se na navijače

ISPLIVAO SRAMOTNI VIDEO EDINA DŽEKE, BIH ZGROŽENA: Psuje i dere se na navijače

11. 06. 2020 - 21:06
0
Shares

Edin Džeko je ubjedljivo najpoznatiji i najpopularniji fudbaler Bosne i Hercegovine, ali ni njegova dosadašnja karijera ponajviše zahvaljujući medijima, ipak nije prošla bez skandala.

No u poređenju s drugima, Dijamant je ”mala maca” pa se za njegove ime ne mogu vezati veliki gafovi kao što je to slučaj s nekim njegovim kolegama iz reprezentacije, ponajprije bivšim reprezentativcem Emirom Spahićem.

Džeko je lijepo odgojeno dijete koje itekako zna cijeniti dobro i svojim čestim humantiranim akcijama pokazuje koliko je velik čovjek. Zato ga uostalom svi toliko i volimo.

dzekoooo

 

Ali, postoji i tamna strana našeg najsjajnijeg Dijamanta. Prije nekoliko godina u Zenici ispred stadiona Bilino polje nakon jedne utakmice reprezentacije, Edin je bio veoma ljut što je na svojoj koži osjetio jedan nepristojan navijač.
 
Džeko je psovao i prijetio da ”će mu je*ati mater”, a sve je okončano bez ozbiljnijeg incidenta. Taj video uskoro je postao hit, a prije nekoliko dana ponovo je prisutan na internetu i predmet je raznih komentara.

dzeko

Šta vi mislite o ovoj situaciji i ovakvom Edinu? Jeste li iznenađeni ovakvim rječnikom i postupcima?

 

Učitaj još novosti