09. 06. 2020 - 17:19
OVO ĆE BITI NAJBOLJA BORBA U SEZONI: Cormier potvrdio borbu...
907
Shares
OVO ĆE BITI NAJBOLJA BORBA U SEZONI: Cormier potvrdio borbu protiv aktualnog UFC-ov prvaka teške kategorije

OVO ĆE BITI NAJBOLJA BORBA U SEZONI: Cormier potvrdio borbu protiv aktualnog UFC-ov prvaka teške kategorije

09. 06. 2020 - 17:19
0
Shares

Čini se kako je sve spremno za treću borbu Stipe Miočića i Daniela Cormiera. Jučer je Amerikanac hrvatskog podrijetla u objavi putem društvenih mreža natuknuo kako se sprema na povratak u oktogon, a Cormier mu je poručio kako je gotov.

Legendarnom Cormieru ovo će biti posljednja borba u karijeri što je jedan od razloga zašto je tražio posljednjih tjedana da se borba što prije dogovori.

41-godišnjak je sada na Twitteru objavio fotografiju svog potpisa na tabletu što su odmah svi shvatili kao potpis ugovora sljedeće borbe koja bi trebala biti protiv Miočića.


Miočić, aktualni UFC-ov prvak teške kategorije, nije se borio od prošlog kolovoza kada se revanširao Cormieru i vratio naslov u svoje vlasništvo. U tom meču je zaradio ozljedu oka, a nakon toga zbog pandemije koronavirusa nije mogao trenirati i nije htio bez trening-kampa prihvatiti treću borbu s Cormierom.

screenshot-608

U prvoj borbi je Cormier uzeo Miočiću naslov nakon nokauta u prvoj rundi. Vodio je i u drugoj borbi, ali Miočić je u četvrtoj rundi promijenio taktiku, pogodio 41-godišnjaka u tijelo, što mu je omogućilo napad na glavu i završetak borbe.
Izvor: index.hr

Učitaj još novosti