07. 06. 2020 - 10:58
JELENA JANKOVIĆ OPERISALA NOS, POVEĆALA USTA I SMANJILA ČELO,A...
907
Shares
JELENA JANKOVIĆ OPERISALA NOS, POVEĆALA USTA I SMANJILA ČELO,A SADA POKAZALA IZVAJANO TIJELO Isplivala slika sa plaže, prezgodna je!

JELENA JANKOVIĆ OPERISALA NOS, POVEĆALA USTA I SMANJILA ČELO,A SADA POKAZALA IZVAJANO TIJELO Isplivala slika sa plaže, prezgodna je!

07. 06. 2020 - 10:58
0
Shares

Nekadašnja svjetska teniserka broj jedan učestvovat će na egzibicionom turniru "Adria Tour" na poziv Novaka Đokovića.

Džej Džej će nastupiti u miks dublu sa Novakom u petak, a rivali će biti Olga Danilović i Nenad Zimonjić.

2240899-profimedia0023776608-ff

Biće to pravi spektakl po ukusu publike, kako one koji će da obezbijedi mjesto na tribinama, tako i za sve pored malih ekrana.

Prethodno će gledaoci moći da uživaju i u ženskom finalu TSS Tour-a, koji prethodi "Adria Tour", nakon čega slijedi muško finale, odakle pobjednik dobija mjesto na turniru za vikend uz Đokovića, Tima, Zvereva, Dimitrova i ostale.

- Drago mi je što ću se na Novakov poziv pridružiti ovog divnom teniskom događaju kakav je naš Beograd zaslužio. Riječ je o sjajnoj Novakovoj ideji koju je sproveo u djelo na radost teniske publike. Što se tiče našeg dubla, egzibicionog meča koji ćemo odigrati 12. juna, mislim da će publika uživati! Zaista jedva čekam da zaigramo zajedno, biće to spektakl. Sretna sam što igramo pred domaćom publikom u našem Beogradu. Ja sam posljednji put na teren izašla septembra 2017. Vidimo se uskoro - rekla je Jankovićeva, a prenosi "Kurir.rs".

Jelena Janković se trenutno nalazi u Dubaiju, gdje uživa u morskom ambijentu.

screenshot-8

Sport.ba/Blic

Učitaj još novosti