05. 06. 2020 - 20:26
SRBINU URUČEN OTKAZ ZBOG ŽENE, slavnom fudbaleru nisu...
907
Shares
SRBINU URUČEN OTKAZ ZBOG ŽENE, slavnom fudbaleru nisu oprostili ispad godine! OVO JE U PROFESIONALNOM FUDBALU NEDOPUSTIVO (FOTO)

SRBINU URUČEN OTKAZ ZBOG ŽENE, slavnom fudbaleru nisu oprostili ispad godine! OVO JE U PROFESIONALNOM FUDBALU NEDOPUSTIVO (FOTO)

05. 06. 2020 - 20:26
0
Shares

 Jedan nepromišljen potez i kraj prije velikog početka koji je Aleksandar Katai trebalo da ima u Los Anđeles Galaksiju.

Kako je "LA Tajms" objavio, Katai je slobodan igrač jer je tim iz MLS-a raskinuo ugovor sa srpskim fudbalerom.

screenshot-450


A sve zbog stvari koje nemaju direktne veze sa fudbalom, niti poslom koji je imao Aleksandar Katai u Los Anđelesu, ali i te kako imaju sa svakim čovjekom u Sjedinjenim Američkim Državama, pa i svijetu. U Americi danima traju protesti nakon što su policajci ubili Afroamerikanca Džordža Flojda u Mineapolisu tokom privođenja, držeći mu nogu na vratu.

Protesti su izmakli kontroli te je bilo obračuna policije i građana, a na stranu policije stala je Tea Katai, supruga fudbalera. Međutim, to je učinila na veoma nepriličan način, zbog čega sada ispašta najviše njen suprug, ali i cijela porodica Katai.

screenshot-450

Katai se izvinio javnosti zbog postupka supruge na društvenim mrežama, ali je kasno za tako nešto. LA Galaksi je postupio onako kako se djelimično očekivalo, ali i kako su navijači tražili.

screenshot-453
Ostaje pitanje kako će se dvije strane rastati što se tiče novca, a "LA Tajms" piše da je Katai imao godišnju platiu od 612.000 dolara u Galaksiju, dok je u prethodnom klubu, Čikago Fajersima, zaradio 2.700.000 dolara za dvije godine.

screenshot-452

Izvor: blic.rs

Učitaj još novosti