05. 06. 2020 - 12:52
Neymarova majka dečka isjekla u kuhinji: Varao je sa kuharom,...
907
Shares
Neymarova majka dečka isjekla u kuhinji: Varao je sa kuharom, oprostila mu, A ONDA...

Neymarova majka dečka isjekla u kuhinji: Varao je sa kuharom, oprostila mu, A ONDA...

05. 06. 2020 - 12:52
0
Shares

Trideset godina mlađi ljubavnik mame brazilskog napadača, Tiago Ramos, hitno je prebačen u bolnicu nakon jednog incidenta

Nova drama u kući slavnog fudbalera Neymara. Trideset godina mlađi ljubavnik mame brazilskog napadača, Tiago Ramos, hitno je prebačen u bolnicu nakon jednog incidenta.

Nadine Goncalves, 52-godišnja mama brazilskog napadača, nekoliko mjeseci je u burnoj ljubavnoj vezi sa 22-godišinjim Tiagom.

Tiago i Nadine su vezu javno objavili 11. aprila. Ipak, mjesec dana nakon optužbi jedne djevojke da ju je ranije tukao i svjedočenja da ju je varao sa muškarcima, sve je puklo. Mladi Brazilac ima burnu ljubavnu prošlost, bio je u vezi sa brojnim muškarcima.

Navodno je završio je u krevetu i sa Neymarovim ličnim kuharom.

neymar

Nadine je poludjela i raskinula sa dečkom, ali je ubrzo shvatila da ne može da živi bez njega pa mu je sve oprostila i primila ga nazad. Počeli su da planiraju i vjenčanje, djelovalo je da ljubav cvjeta, da je kriza prošla… Međutim, ubrzo je odjeknuo novi skandal.

Iz njihove vile čula se velika galama, a nekoliko minuta kasnije stigla je i hitna pomoć. Navodno je došlo do žestoke svađe, nakon koje je Tiago završio sa velikom rasjekotinom na ruci.

Naravno, portparol Neymarove mame odmah smiruje situaciju.

“Dogodila se nesreća u kući. Nadine je smatrala da bi bilo najbolje da pozovu hitnu pomoć. Sa Tiagom je sve u redu”.

Učitaj još novosti