01. 06. 2020 - 00:03
OVI FUDBALERI BI ČUVALI CROUCHA U KAFANSKOJ TUČI: Ovim...
907
Shares
OVI FUDBALERI BI ČUVALI CROUCHA U KAFANSKOJ TUČI: Ovim gorilama niko ne bi smio ništa!

OVI FUDBALERI BI ČUVALI CROUCHA U KAFANSKOJ TUČI: Ovim gorilama niko ne bi smio ništa!

01. 06. 2020 - 00:03
0
Shares

Penzionisani engleski fudbaler Peter Crouch imao je zanimljiv izazov od strane Daily Maila. 

Nekadašnji napadač Liverpoola i engleske reprezentacije morao je izabrati pet fudbalera s kojima je igrao tokom karijere a koje bi volio imati uz sebe tokom tuče u pubu.

Iako to mnogima ne bi bilo lako izabrati, čini se kako Crouch nije imao velikih problema pa je izabrao pet zaista krupnih momaka koji bi ga sigurno odbranili od gotovo bilo koga.

screenshot-3

Na listi su Robert Huth (nekadašnji saigrač iz Stokea), John Terry (iz reprezentacije), Andy Carroll (iz reprezentacije), Hermann Hreidarsson (iz Portsmoutha) te Sol Campbell (iz reprezentacije).

"Neću vam dati tri imena. Daću vam tim sačinjen od pet igrača. Prvo bih izabrao Roberta Hutha. Stavlja glavu tamo gdje boli, ima nevjerovatno visok prag boli i, budimo iskreni, da li bi vi ušli u tuču s njim?", obrazlaže Crouch prvog izabranog pa dodaje:

"Nakon njega biram Johna Terryja... Hermanna Hreidarssona, koji je ubica sa svojim bijesnim stiskom ruke. Onda ćemo uzeti Andyja Carrolla i Sola Campbella. Ušao bih u bilo koji kafić na svijetu s ovim momcima na mojoj strani i osjećao bih se vrlo samouvjereno da bih mogao završiti svoje piće na miru".

Šta vi mislite, ko bi se u pubu smio potući s njima?

Sport.ba/SportSport

Učitaj još novosti