30. 05. 2020 - 16:18
ŠPANIJA U NEVJERICI: Nadal se TEŠKO povrijedio i završava...
907
Shares
ŠPANIJA U NEVJERICI: Nadal se TEŠKO povrijedio i završava karijeru (VIDEO)

IPAK USTANOVILO SE DA NIJE RIJEČ O RAFI

ŠPANIJA U NEVJERICI: Nadal se TEŠKO povrijedio i završava karijeru (VIDEO)

30. 05. 2020 - 16:18
0
Shares
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Niko nije očekivao da će ovog kišnog subotnjeg jutra pročitati rečenicu: “Nadal odlazi u penziju.”

Ipak, to jeste istina, ali to nije ni djelić priče koja je prodrmala Španiju iz korijena. Kada su pročitali ovaj naslov, navijači nisu uopšte zastali, već su odmah krenuli da paniče. Objavljen je ogroman broj fotografija i “gifova”.

I dok su neki padali u nesvijest kao u kultnoj seriji, istina je nešto drugačija. Tačno je, Nadal odlazi u penziju, ali ne Rafael! Ovaj Nadal je prelijepo grlo Džordža Boltona, a bio je jedan od velikih pobjednika španskog sporta! Učestvovao je i na čuvenoj konjičkoj utrci u Kentakiju, pobijedio je četiri puta zaredom, stigao do savršenog skora i donio vlasniku čak milion dolara!

Ipak, radost nije trajala dugo.

– Gadno se povrijedio i on je završio s utrkama. Bilo je sjajno na derbiju, odnijeli smo četiri pobjede i jako nam je žao što se sve ovako završava. S druge strane, sreća je da smo rano ustanovili povredu, jer je moglo da bude i gore – izjavio je vlasnik.

Dakle, ako ste se zabrinuli zbog trenutno drugog tenisera svijeta, brige nema! On je dobro (koliko znamo) i sprema se za mini turnire po Španiji prije nego što zvanično od 1. avgusta ponovo počne teniska sezona. Misterija je razriješena, a Špancima ostaje za nauk da sljedeći put ne paniče prije vremena.

Evo konačno i fotografije famoznog Nadala.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nadal was Super Impressive yesterday. Son of #Blame #teambaffert @santaanitapark

A post shared by Larry Zap (@larryzapeye) on

 

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Učitaj još novosti