30. 05. 2020 - 12:44
POGLEDAJTE KAKO IZGLEDA LUKSUZNA VILA NOVAKA ĐOKOVIĆA:...
907
Shares
POGLEDAJTE KAKO IZGLEDA LUKSUZNA  VILA NOVAKA ĐOKOVIĆA: Isplivale prve slike unutrašnjosti doma, prekrasno!

POGLEDAJTE KAKO IZGLEDA LUKSUZNA VILA NOVAKA ĐOKOVIĆA: Isplivale prve slike unutrašnjosti doma, prekrasno!

30. 05. 2020 - 12:44
0
Shares

Novak Đoković je cijeli period izolacije proveo u Marbelji sa porodicom.

Iz Španije, zemlje koja je bila među najpogođenijima virusom korona, Nole se javljao gotovo svakodnevno jer je imao razne lajvove sa teniserima i ostalim prijateljima iz svijeta bijelog sporta, ali i one iz oblasti nutricionizma, medicine...

screenshot-2

Pomenuli smo kuću u Marbelji... Novak je tamo otišao kako bi bio bliže bratu Marku koji živi u ovom dijelu Španije i radi u Akademiji Pepea Imaza. Iako se Đoković gotovo stalno u pomenutim lajvovima uključivao iz dnevne sobe o unutrašnjosti kuće javnost nije znala skoro ništa.

Međutim, u petak su osvanule fotografije vile o kojoj javnost skoro ništa nije znala.

screenshot-1

Na njima se vidi da iza kapija vila u Marbelji postoji bazen, ali i teniski teren. Takođe, u kući se nalazi prostrana teretana, ali i bioskop u kojem je Novak sigurno uživao sa nasljednicima Stefanom i Tarom.

Kako slike govore više od hiljadu riječi, pogledajte fotografije, a spoljašnji dio kuće se može vidjeti i na ovom video snimku.

Zanimljivo da su svi koji su pogledali ovaj dom rekli da ima sve što je potrebno da teniser ostane u formi. Dakle, nije slučajno što se Novak baš ovde sklonio, a imao je sve uslove da održava formu na visokom nivou u odnosu na novonastalu situaciju.

Sport.ba/Blic

Učitaj još novosti