29. 05. 2020 - 22:52
OVA ODBOJKAŠICA JE INTERNET SENZACIJA: O njenoj pozadini...
907
Shares
OVA ODBOJKAŠICA JE INTERNET SENZACIJA: O njenoj pozadini pričaju svi, ZAVIRILI SMO NA NJEN PROFIL NA INSTAGRAMU, ona GORI na fotkama

OVA ODBOJKAŠICA JE INTERNET SENZACIJA: O njenoj pozadini pričaju svi, ZAVIRILI SMO NA NJEN PROFIL NA INSTAGRAMU, ona GORI na fotkama

29. 05. 2020 - 22:52
0
Shares

 

NA INTERNETU se pojavila nova fotografija atraktivne odbojkašice koja je 2016. godine preko noći postala internetska senzacija zbog poze u kojoj se našla tijekom jedne utakmice.

Snimka Winifer Fernandez (25) iz Dominikanske Republike 2016. godine obišla je svijet, a dosad je prikupila više od 14,4 milijuna pregleda. Na YouTubeu postoje i brojne druge kompilacije s njom u glavnoj ulozi s milijunskim brojem pregleda. 

 

No nju internetska slava ne zanima, već ju je smatrala neželjenom pažnjom, pisao je Volleyverse.com prošle godine. Ona tako ne koristi ni društvene mreže, no internetom posljednjih dana kruži jedan njezin selfie, za koji doduše nije jasno kad je točno nastao.

Nakon brojnih uspjeha na U23 natjecanjima među kojima ima i zlatnu medalju s Panameričkog kupa u Santu Domingu iz 2016. godine, mlada odbojkašica gotovo da je nestala. Prema Dominikanskom odbojkaškom savezu, reprezentaciju je "bez ikakvog objašnjenja" napustila 2018. godine.

screenshot-274
Savez je demantirao i navode da Fernandez koristi društvene mreže, a na jednom, prema svemu sudeći lažnom, profilu osvanula je njezina fotografija iz igračkih dana. "Uhvatila me nostalgija", pisalo je uz nju.

screenshot-275
Bez službene prisutnosti na društvenim mrežama i bez ijednog kluba s njezinim imenom u rosteru, priča o strelovitom usponu mlade odbojkašice na vrh svjetske odbojke misteriozno je utihnula.
Izvor: index.hr

 

Učitaj još novosti