24. 05. 2020 - 17:03
Legendarna tenisačica i majka troje djece drugi put se vraća u...
907
Shares
Legendarna tenisačica i majka troje djece drugi put se vraća u 37. godini

Legendarna tenisačica i majka troje djece drugi put se vraća u 37. godini

24. 05. 2020 - 17:03
0
Shares

Belgijska tenisačica Kim Clijsters, koja je ove godine drugi put reaktivirala svoju profesionalnu karijeru, a 8. lipnja će proslaviti 37. rođendan, odlučna je nastaviti ono što je započela bez obzira na pandemiju bolesti covid-19 koja je zaustavila sva teniska natjecanja.

"Nadam se da ćemo moći igrati još ove sezone. No čak i da ne bude tako, planiram nastaviti igrati", izjavila je nekadašnja najbolja tenisačica svijeta i članica Međunarodne teniske kuće slavnih od 2017. u razgovoru za ovu instituciju, u koju je ove godine trebao biti uvršten i Goran Ivanišević, ali će na inauguraciju morati pričekati do sljedeće godine.

screenshot-26

"Uvijek sam motivirana. Želim biti spremna za US Open, ako će ga biti. Bilo bi fantastično vratiti se na stadion Arthur Ashe, ali bila bih sretna i da zaigram na terenu broj 18", rekla je popularna Belgijka, majka troje djece, koja je tri od svoja četiri Grand Slam trofeja osvojila u New Yorku, gdje je slavila 2005., 2009. i 2010., a 2011. je osvojila i Australian Open.

 

Clijsters se vratila tenisu na turniru u Dubaiju, gdje je u prvom kolu poražena od Španjolke Garbine Muguruze. Prije prekida sezone odigrala je još jedan meč, na turniru u meksičkom Monterreyu, gdje je bolja od nje bila Britanka Johanna Konta.

"Nisam se vratila zbog jedne godine. Plan je igrati i nakon toga. Važno je uživati u onome što radiš", rekla je Clijsters.

Sport.ba/Index

Učitaj još novosti