24. 05. 2020 - 15:29
BEKAM POTPUNO OĆELAVIO, MJESECIMA JE RADIO OVO I RAZOČARAO SE ...
907
Shares
BEKAM POTPUNO OĆELAVIO, MJESECIMA JE RADIO OVO I RAZOČARAO SE  Ima milione, ali je njegov posljednji potez označio PREDAJU

BEKAM POTPUNO OĆELAVIO, MJESECIMA JE RADIO OVO I RAZOČARAO SE Ima milione, ali je njegov posljednji potez označio PREDAJU

24. 05. 2020 - 15:29
0
Shares

Već dugo Dejvid Bekam ima problem sa kosom, nije se ni dobro odnosio prema njoj, česte promjene stila i boje učinile su da ponovo oćelavi.

Dejvid Bekam važi za jednog od najatraktivnijih sportista ikada, ali mu je kosa slaba tačka. Nedavno je uslikan ispred jednog engleskog lokala u Barfordu na kome se vidi da mu se kosa značajno prorijedila.

screenshot-5

Sada ima problem sa kojim se poistovećuju mnogi sredovječni muškarci, ali za razliku od većine on je mnogo ulagao da do toga ne bi došlo.

Za razliku od ranijih godina kada se raznim sredstvima i presađivanjem protiv ovog problema borio Bekam, sada je odabrao nešto drugačiji način.

Gotovo da se u posljednje vrijeme popularni Beks ne pojavljuje u javnosti ili kači fotografije na društvenim mrežama bez kape, kačketa ili šešira.

screenshot-4

 

Učitaj još novosti