23. 05. 2020 - 17:36
NOVAK IMA ČUDESNO BOGATSTVO, ALI I LUKS NEKRETNINE Za 185...
907
Shares
NOVAK IMA ČUDESNO BOGATSTVO, ALI I LUKS NEKRETNINE Za 185 kvadrada kod RONALDA  dao 5 MILIONA, a vila na jezeru napravila HAOS

NOVAK IMA ČUDESNO BOGATSTVO, ALI I LUKS NEKRETNINE Za 185 kvadrada kod RONALDA dao 5 MILIONA, a vila na jezeru napravila HAOS

23. 05. 2020 - 17:36
0
Shares
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Isplatila se velika žrtva Novaka Đokovića, najboljeg tenisera na svijetu i jednog od najbogatijih ljudi u tom sportu, koji je danas proslavio 33. rođendan.

Iza sebe ima dugogodišnju uspješnu karijeru koja je još uvijek u punom jeku, a kao nagrada za silne pobjede i trofeje, jeste luksuz koji ima Novak.

Đoković je 55. na Forbsovoj listi bogatih ljudi, zaradio je 131 miliona eura samo od turnira, a ne treba ni pominjati čuvene kompanije sa kojima je Srbin sarađivao. Nije tajna da voli da troši Đoković, ali ne i da se rasipa. Novac daje za nekretnine ili ulaže u isplative stvari.

screenshot-4

Zbog toga i posjeduje raskošne kuće i stanove širom svijeta, u Monte Karlu, Njujorku, Majamiju, Beogradu, Tivtu, a posjeduje i velelepnu vilu u srcu Srema, na obali Pavlovačkog jezera.

Njegova baza je ipak Monako, raj na zemlji, što klimatski, tako i poreski. A u prestižnom Monte Karlu, Novak ima stan na jednoj od najprestižnijih lokacija gdje mu je komšija i Luis Hamilton.

Slavnog komšiju ima i u SAD, odnosno na Menhetnu u Njujorku gdje mu u blizini stanuje Kristijano Ronaldo. Za dvije stambene jedinice od ukupno 185 kvadrata je Novak dao 5 miliona eura tvrdi list "Wall Street Journal". A u periodu kada je kupio stan u Njujorku, Nole je pazario i jedan u Majamiju, i to u elitnom naselju "Ejti seven park" na obali Majami Biča. To je Srbina koštalo 6 miliona eura.

I u elitnom dijelu Beograda Novak ima stan, riječ je navodno o penthausu od 250 kvadrata koji je koštao 545.000 eura, uz terasu od 100 kvadrata sa bazenom i tri garažna mjesta. Ima najbolji svjetski teniser i u Tivtu stan koji mu služi za krstarenja po Jadranu, a vrijedi 2,2 miliona eura.

Sport.ba/Blic

 

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Učitaj još novosti