22. 05. 2020 - 19:48
TYSON ĆE ODMJERITI SNAGE I SA OVOM MMA LEGENDOM: Ovo će biti...
907
Shares
TYSON ĆE ODMJERITI SNAGE I SA OVOM MMA LEGENDOM: Ovo će biti NEVIĐENI SPEKTAKL

TYSON ĆE ODMJERITI SNAGE I SA OVOM MMA LEGENDOM: Ovo će biti NEVIĐENI SPEKTAKL

22. 05. 2020 - 19:48
0
Shares


Mike Tyson (53) je prihvatio ponudu za borbu protiv MMA legende Tita Ortiza te poručio da je svako dobrodošao da ga izazove.

Ikona teške kategorije priprema se za senzacionalni povratak, 15 godina nakon odlaska u penziju, kako bi se borio u egzibicijskim mečevima da bi prikupio novac u humanitarne svrhe.

Mnoštvo potencijalnih protivnika javilo se za duel s Tysonom, uključujući starog rivala Evandera Holyfielda (57) i 48-godišnjeg Shannona Briggsa.

Međutim, interes je prešao i na kavez jer je bivši UFC-ov prvak Ortiz (45) pozvao Iron Mikea na borbu.

"Zapravo ne znam, ali svi koji su voljni pridonijeti ovoj humanitarnoj organizaciji, mogu doći i izazvati me. Bio bih otvoren za bilo koga", odgovorio je Tyson u razgovoru za TMZ Sports na pitanje o Ortizovoj ponudi.

Tysonova povratnička borba tek se treba potvrditi, ali on je prošli mjesec proveo na treningu s MMA trenerom Rafaelom Cordeirom te dramatično transformisao svoje tijelo.

"Baš se zabavljam kako izgledam dobro, pokazujući svoje novo tijelo, sve je moguće. Moj ego se počinje uzdizati, ali vidjet ćemo. Puno je stvari čemu se nadam u budućnosti", rekao je Tyson govoreći o svom zapanjujućem novom izgledu.

Tyson je i objasnio da se humanitarna borba protiv Holyfielda čini vjerovatnom.
Izvor: klix.ba

Učitaj još novosti