21. 05. 2020 - 17:02
MIRALEM PJANIĆ JE DONIO ODLUKU Odbit će sve ponude, interesuje...
907
Shares
MIRALEM PJANIĆ JE DONIO ODLUKU Odbit će sve ponude, interesuje ga samo ovaj klub

MUNDO DEPORTIVO TVRDI

MIRALEM PJANIĆ JE DONIO ODLUKU Odbit će sve ponude, interesuje ga samo ovaj klub

21. 05. 2020 - 17:02
0
Shares

Miralem Pjanić, vezni fudbaler Juventusa i reprezentativac Bosne i Hercegovine prema medijskim navodima rekao je Leonardu, sportskom direktoru Pari Sen-Žermenu da je jedini klub u koji može preći ovog ljeta Barselona.

Takvu informaciju prenio je u četvrtak "El Mundo Deportivo". Ističe se da je Pjanić jasno dao do znanja sportskom direktoru PSŽ-a da nije zainteresovan za povratak u Francusku, gdje je i počeo profesionalnu karijeru.

Francuski mediji, pak, donose informaciju kako će 30-godišnji bh. reprezentativac sigurno ovog ljeta promijeniti sredinu, a da su dva najozbiljnija kandidata PSŽ i Barselona. Prema takvim navodima Čelsi, koji se spominjao prošle sedmice, potpuno je ispao iz trke za dovođenje sjajnog veznjaka.

Pjanić je karijeru počeo u francuskom Mecu iz kojeg je 2008. godine stigao u Olimpik Lion. Nakon tri sjajne sezone prelazi u Romu, a potom u Juventus.

Za "staru damu" je odigrao 167 takmičarskih utakmica i postigao 22 gola. Osvojio je tri naslova šampiona Italije, dva Kupa i jedan Superkup. U dresu reprezentacije BiH nastupio je 92 puta i postigao 15 golova.

Učitaj još novosti