19. 05. 2020 - 20:55
PROSINEČKI PROGLASIO NAJBOLJEG: PRAVI RONALDO JE ČUDO , ali...
907
Shares
PROSINEČKI PROGLASIO NAJBOLJEG: PRAVI RONALDO JE ČUDO , ali samo je jedan fudbaler veći i od Jordana

PROSINEČKI PROGLASIO NAJBOLJEG: PRAVI RONALDO JE ČUDO , ali samo je jedan fudbaler veći i od Jordana

19. 05. 2020 - 20:55
0
Shares

''MESSI igra drugačiji nogomet od drugih i ispred je Maradone, brazilskog Ronalda, pa čak i Jordana. Messi je za mene sigurno najbolji. On je najbolji nogometaš svih vremena'', rekao je Robert Prosinečki u intervjuu za Stats Perform News.

Prosinečki kaže da je košarku i nogomet nemoguće uspoređivati, ali da mora izabrati najboljeg iz oba sporta, bio bi to omaleni Argentinac.

''Nogomet i košarka su različiti. Ali Messi je sigurno najbolji. Leo je igrač koji radi razliku u Barceloni već godinama. Osvojio je sve što je mogao osvojiti. Zabio je jako puno golova i jako je puno puta asistirao'', kaže Žuti koji je u Barci dijelio svlačionicu s pravim, brazilskim Ronaldom.

ronaldi1

''Messi i brazilski Ronaldo su drugačiji. Ronaldo je sigurno jedan od najboljih. Neki ljudi tu spominju i Cristiana Ronalda, ali brazilski Ronaldo nije igrao samo u Barci. Imao je neke sjajne sezone i u Interu. Znao je pobijediti protivnike potpuno sam. Nevjerojatno. On i Messi su igrači koji rade razliku. Isto je radio i u Realu. Gdje nije igrao?'' kaže Prosinečki i zaključuje:

mesi1

''Ronaldo je sigurno jedan od najboljih igrača u povijesti, ali ako ja moram izabrati jednoga, za mene je to Leo Messi.''
Izvor: klix.ba

Učitaj još novosti