19. 05. 2020 - 14:45
Gotovo: Poznato u kojem klubu Mertens nastavlja svoju...
907
Shares
Gotovo: Poznato u kojem klubu Mertens nastavlja svoju karijeru! OVDJE GA NI U SNU NISMO OČEKIVALI

ODLUČIO SE NA OSTANAK U NAPULJU

Gotovo: Poznato u kojem klubu Mertens nastavlja svoju karijeru! OVDJE GA NI U SNU NISMO OČEKIVALI

19. 05. 2020 - 14:45
0
Shares

Prema pisanjima talijanskih i britanskih medija, Dries Mertens odlučio je kako ovog ljeta ipak neće napuštati Napoli te će s klubom potpisati novi dvogodišnji ugovor.

Fantastičnom Belgijcu za nešto više od mjesec dana ističe stari ugovor, što je u prijevodu značilo da je kao slobodan igrač mogao pristupiti bilo kojem klubu.

Iako je ušao u veternske godine, igrač njegovih kvaliteta jako je tražena „roba“ pa se tako pisalo o velikom interesu Rome, Intera, Chelseaja i mnogih drugih klubova koji su 33-godišnjaku iz Leuvena nudili višegodišnje ugovore.

Ipak, nakon dugih pregovora, Mertens se odlučio da ipak nije spreman napustiti klub kojem se priključio u ljeto 2013. iz nizozemskog PSV-a za 9.5 milijuna eura.

Ove sezone Belgijac je igrao jako dobar nogomet stoga ne čudi interes raznih klubova, a mjesto gdje se posbeno istaknuo ove sezone bila je Liga prvaka. Naime, u sedam odigranih utakmica u najelitnijem klupskom nogometnom natjecanju, Mertens je skupio čak šest pogodaka i jednu asistenciju. Izvrsne brojke.

Dodajemo za kraj kako je potpis novog ugovora čista formalnost (koja se doduše još uvijek nije dogodila), ali je između njega i kluba sve dogovoreno.

Učitaj još novosti