19. 05. 2020 - 09:07
DETALJ KOJI JE SVIMA PROMAKAO Novakov sin 'razbija' ZID...
907
Shares
DETALJ KOJI JE SVIMA PROMAKAO Novakov sin 'razbija' ZID udarajući tenisku lopticu, je li ovo realno?!

VIDEO SNIMAK

DETALJ KOJI JE SVIMA PROMAKAO Novakov sin 'razbija' ZID udarajući tenisku lopticu, je li ovo realno?!

19. 05. 2020 - 09:07
0
Shares

Novak Đoković je počeo s treninzima u Marbelji i odmah izazvao dosta pažnje.

Izgleda da je karantin i vrijeme s porodicom prijao najboljem teniseru svijeta, pa su komentarisali kako je postao pravi „terminator” i da nije toliko mršav koliko je bio prije.

Novak Đoković koji je zapalio društvene mreže i javnost u protekla dva mjeseca, nije odustao od raznih izazova, pa je i na jednom od uvodnih treninga podijelio snimak na kojem je izazvao svoje kolege da i oni preskaču vijaču kao on.

- Izazivam moje drage prijatelje i kolege iz reprezentacije (uključijući i Janka. Jankela, ne zameri, ne znam u kakvom ti je stanju peta) da urade 100 duplih skokova s vijačom. Znam da je Ziki ovo već doktorirao, da vidimo ostale. Takođe, izazivam svakog sportistu u regionu i šire da proba - napisao je Đoković.

Ali gledajući ponovo taj snimak, gotovo da su svi zanemarili jedan detalj. A to je tenisko umijeće Novakovog sina Stefana, piše Blic.

Baš kao što je njegov tata udarao lopticom u zid jedne škole na Banjici, tako sada i Stefan koji će ove godine napuniti pet godina, pokazuje zavidno tenisko umijeće. Neko bi rekao - iver ne pada daleko od klade.

Da li se i Stefanu smiješi ozbiljna teniska karijera? Vidjećemo u godinama koje dolaze.

Učitaj još novosti