18. 05. 2020 - 19:01
SJAJNE VIJESTI Fudbaleri u Engleskoj dobili dozvolu za...
907
Shares
SJAJNE VIJESTI Fudbaleri u Engleskoj dobili dozvolu za treninge, evo kad kreće

VEĆ OD SUTRA

SJAJNE VIJESTI Fudbaleri u Engleskoj dobili dozvolu za treninge, evo kad kreće

18. 05. 2020 - 19:01
0
Shares

Na sastanku predstavnika klubova Premijer lige Engleske dogovoreno je da se ekipe vrate grupnim treninzima. Odluka je usvojena jednoglasno, a timovi će već sutra biti u svojim trening centrima.

U saopštenju je poručeno da je to prvi korak ka nastavku takmičenja u Premijer ligi Engleske koja je prekinuta prije više od dva mjeseca zbog epidemije korona virusa.

Klubovi su dužni voditi računa o fizičkoj distanci, a treninzi sa kontaktom još nisu dozvoljeni.

"Ova odluka donijeta je uz konsultaciju sa igračima, menadžerima, timskim doktorima, nezavisnim ekspertima i Vladom. Strogi medicinski protokoli osigurat će da se svi vrate treninzima u najsigurnijem mogućem okruženju", piše u saopštenju.

"Zdravlje i dobrobit svih učesnika je prioritet Premijer lige. Nastavit ćemo konsultacije sa igračima, menadžerima i klubovima kako bismo razvili protokol za treninge s kontaktom".

Iz Premiershipa poručuju da će takmičenje biti nastavljeno kada to bude bezbijedno za sve.

Podsjećamo, do kraja je ostalo još devet kola, a lider prvenstva je Liverpoool, koji na tabeli ima 25 bodova više od Manchester Cityja.

Što se liga petica tiče - Francuzi su proglasili kraj. Igrači Serie A su počeli s trenizima, dok je Bundesliga nastavljena minulog vikenda.

Učitaj još novosti