18. 05. 2020 - 18:52
ŠVAJNŠTAJGER IPAK NIJE SAVRŠEN Za ovo ni Ana nije znala!...
907
Shares
ŠVAJNŠTAJGER IPAK NIJE SAVRŠEN Za ovo ni Ana nije znala! Fudbaler se provodio s djevojkama, pa ga je Angela Merkel SPASILA!

NESTAŠNI DEČKO

ŠVAJNŠTAJGER IPAK NIJE SAVRŠEN Za ovo ni Ana nije znala! Fudbaler se provodio s djevojkama, pa ga je Angela Merkel SPASILA!

18. 05. 2020 - 18:52
0
Shares

Bastijan Švajnštajger bio je fudbaler kome skandali nisu bili strani, a njegovo ponašanje morala je da utiče lično njemačka kancelarka, Anglea Merkel.

Muž srpske tensierke Ane Ivanović bio je itekako voljen od strane navijača, pouzdan na terenu, ali je u nekoliko navrata htio da digne ruke od fudbala i postane di-džej.

2

FOTO: BASTIANSCHWEINSTEIGER / FACEBOOK

Vezista je volio da se uz žensko društvo do ranih jutarnjih sati provodi na tehno žurkama, a nerijetko bi se na istim našlo dosta alkohola, ali i marihuane.

Svojevremeno je Švajnštajger pobjegao iz karantina, dok je bio dio Bajernovog rezervnog tima, kako bi se vidio s devojkom. On je uspio da provali sigurnosni sistem, a za ovaj njegov bijeg se možda nikada ne bi saznalo da ga policija nije uhapsila zbog vožnje u pijanom stanju pri brzini od 200 kilometara na čas, i to u četiri sata poslije ponoći.

U jednom trenutku shvatio je da neće moći da nastavi tako, ali to nije dugo trajalo, pa je poslije dvije godine, s incedentima nastavio tokom Svjetskog prvenstva 2008. godine, podsjeća Blic. Vezista je na takmičenje došao nespreman, a na prvoj utakmici dobio je žuti karton čim je kročio na teren, a na drugoj crveni i suspenziju.

Poslije tog duela, s njim je u četiri oka porazgovarala Angela Merkel.

- Ušla je u svlačionicu prije meča s Portugalom i počela da mi drži lekcije. Rekla mi je da se trgnem i prestanem da pravim gluposti. Bio sam šokiran, ispričao je Švajnštajger.

Na utakmici s Portugalom vidjeli su se rezultati razgovora, Švajnštajger je postigao gol i asistirao, a kasnije u polufinalu je učinio isto i omogućio svom timu da dođe u priliku da se bori za trofej.

Na kraju, Švajnštajgeru se način života nije odrazio na profesionalne rezultate, jer je u periodu od 2002. do 2015. godine, Nijemac odigrao 500 utakmica za Bajern, osvojio osam titula u Bundesligi, sedam u Kupu i Ligu šampiona 2013. godine. On je 2015. godine prešao u Mančester junajted, a 2017. u Čikago Fajr, gdje je završio karijeru.

Učitaj još novosti