18. 05. 2020 - 10:51
CIJELA ITALIJA UŽIVO GLEDALA SUZE MIHINE KĆERKE Stigla VELIKA...
907
Shares
CIJELA ITALIJA UŽIVO GLEDALA SUZE MIHINE KĆERKE Stigla VELIKA VIJEST o Siniši, a čim je ugledala - suze su same krenule

CIJELA ITALIJA UŽIVO GLEDALA SUZE MIHINE KĆERKE Stigla VELIKA VIJEST o Siniši, a čim je ugledala - suze su same krenule

18. 05. 2020 - 10:51
0
Shares

Nasljednica legendarnog asa emotivno je reagovala tokom televizijskog uključenja nakon velikih vijesti, da je knjiga "Siniša, moj otac" objavljena.

Kćerka Siniše Mihajlovića, Viktorija, objavila je knjigu u kojoj je opisala brojne detalji iz života fudbalske legende.

sinisa-mihajlovic-ig
Pored Mihajlovićevih početaka i fudbalu, Viktorija je dio knjige posvetila Sinišinoj najvećoj pobedi, protiv leukemije.

- Telefon moje majke zvoni, s druge strane je on, moj otac, moj bog, i on objašnjava da su te stvari (koje je uradio ne rekavši prethodno ništa) bili testovi na testove jer je imao čudnu groznicu i osjećao se umorno. Malo podsjećanje: govorimo o mom ocu. O čovjeku koji je prije tih stvari igrao fudbal, veselio se, trčao, trenirao sa ekipom, šutirao i nikada nije stajao u mjestu. A to se nije dogodilo prije mnogo godina, već tri dana prije tih prokletih simptoma, rekla je Viktorija.

Ona je opisala i kako je reagovala kada je saznala da joj je otac bolestan, ali i kako je nekadašnji as uspio da je smiri.

- Pisala sam je dok je tata još bio u bolnici. Pisanje mi je omogućilo da se oslobodim nervoze, bio je težak period i pomogao mi je da sazrim, pa nisam više ista osoba od pre šest mjeseci, kazala je ona za "Il resto del Carlino".

screenshot-11

Na kraju, Viktoriju su savladale emocije i to kada su se uz njenu izjavu na ekranu pojavili momenti iz Sinišine karijere, a poslije svega se na Instagramu oglasila porukom da joj je teško da kontroliše emocije kada je njen otac u pitanju.

Sport.ba/Blic

Učitaj još novosti