17. 05. 2020 - 15:06
HOLIVUDSKI GLUMAC U NEVJERICI, OVAJ DŽORDANOV POROK SU SVI...
907
Shares
HOLIVUDSKI GLUMAC U NEVJERICI, OVAJ DŽORDANOV POROK SU SVI PROVOCIRALI Uvijek je imao isti ODGOVOR, toliko puta je citiran da ne može biti zaboravljen!

HOLIVUDSKI GLUMAC U NEVJERICI, OVAJ DŽORDANOV POROK SU SVI PROVOCIRALI Uvijek je imao isti ODGOVOR, toliko puta je citiran da ne može biti zaboravljen!

17. 05. 2020 - 15:06
0
Shares

Da stvari postavimo ovako mogli bi pomislili da je u pitanju vic.  Bili holivudski glumac, engleski fudbaler i američki košarkaš...

Ipak, priča u kojoj se nalaze Semjul L. Džekson, Geri Lineker i Majkl Džordan je postala pravi hit, a govori o jednom poroku od kog najveći košarkaš svijeta nikada nije odstupao. Pomoć: Nisu tompusi, ni alkohol.

Dokumentarac o posljednjoj šampionskoj sezoni Čikago Bulsa "Posljednji ples" privlači dosta pažnje, a sportisti širom svijeta ne prestaju da iznova dokazuju da kada god biste se našli pored Majka osjetili bi nešto veličanstveno oko njega... Posljednju priču ispričao je Geri Lineker:

screenshot-48

- Upravo sam odgledao osmu epizodu predivnog "Posljednje plesa". Mislio sam da i ja podijelim priču kada sam igrao golf za Majklom Džordanom. Bio je četvrtak uveče i pozvao sam mog agenta. On je rekao: Čuo sam se sa ljudima Majkla Džordana i on želi da igrate u Saningdejlu.

Bio sam plan pa je mislio da mogu da mu pomognem. Rekao mi je: Tamo je njih trojica: Majkl i dva njegova košarkaška prijtelja i žele da igraju s tobom u nedelju. Rekao sam: Ako je nedjelja ne mogu da igraju bez člana, ali ja mogu da ih ugostim (je**no je tako, mogao sam).

U subotu uveče dobijem poziv od agenta: Ima ih sada šestorica, još dva prijatelja i Semjuel L. Džekson. moramo da nađemo još jednom člana da igra sa drugom trojicom: Pozvaću mog prijatelja, Kvinija (nekadašnji igrač na Evropskoj turneji i član Saningdejla), siguran sam da će pomoći.

Na sreću bio je slobodan. Pojavio sam se u pola devet ujutru. Kit, profesionalac iz kluba rekao je: Tvoji gosti su stigli, izašli su na teren. I tamo su oni, njih šestorica, pet gigantskih košarkaša i Semjel L. Džekson koji je motao okolo, gaseći i paleći cigare.

michael-jordan-810x457

Posmarao je upitno stariji bijele članove kluba širom otvorenih očiju. Predstavili smo se i otišli na prvi čaj. Sada, moj prijatelj Kvini voli da se kladi na terenu za golf i ja sam bio pomalo takav. 

Pa smo svi stajali tamo i Kvini kaže izmjenjenim glasom: Pa, Majkl, hoćeš da se opladimo, da ubacimo malo novca? Majkl kaže: Naravno, čovječe! Kvini govori: Pa u koliko novca bi igrao?

Majkl povuče cigaru, pogleda pravo u njega, osmehne se i kaže: Koliko god da treba da ti bude neprijatno čovječe. - Gospodin Džordan je već pobijedio tog dana - završio je Lineker.

Sport.ba/Blic

Učitaj još novosti