16. 05. 2020 - 22:04
Kyrgios nekadašnjem broju 1: Bolji si od Novaka, on je bježao...
907
Shares
Kyrgios nekadašnjem broju 1: Bolji si od Novaka, on je bježao od mog servisa

OBRATIO SE ANDY MURRAYJU

Kyrgios nekadašnjem broju 1: Bolji si od Novaka, on je bježao od mog servisa

16. 05. 2020 - 22:04
0
Shares

Australijski teniser Nick Kyrgios ponovno se dotaknuo Novaka Đokovića u Instagram liveu koji je ovoga puta održao u društvu Andyja Murraya. Jedna od tema je bio i njihov prvi susret, u Montrealu 2014. godine, kada je bilo 6:2, 6:2 za Britanca.

“Dao si mi četiri gema tog dana. Osjećao sam se kao da ne znam što je tenis. Htio sam otići s terena nakon prva četiri gema. Htio sam izaći s terena nakon prva četiri gema”, rekao je Kyrgios, na što mu je Murray rekao da je očekivao više od njega pa je opet riječ dao Australcu:

“I ja sam očekivao više. Ipak, kad si mi krenuo vraćati servise koje ni Rafa nije mogao, shvatio sam da sam u problemu, ali bilo je prekasno.”

Murray je onda rekao Kyrgiosu da se u tim trenucima predao, a Kyrgios mu je uzvratio komplimentima i pronašao način da u razgovor ubaci Đokovića.

“Nisam se predao, jednostavno si bio predobar. Već sam ti rekao da mislim da si trebao imati jednu od najboljih karijera svih vremena, ali što je – tu je”, rekao je Kyrgios i okrenuo se Đokoviću:

“Ne želim da ovo postane kontroverzno, ali iskreno mislim da si bolji od Đokovića. To je moje mišljenje. Ljudi na društvenim mrežama će vidjeti ovo i reći: ‘Ne, Đoković je osvojio toliko i toliko Slamova’, a ja razmišljam o tome da mi Đoković nije mogao vratiti servis kako treba, ali i da si mi ti vraćao winnere. On je bježao od mog servisa.”

Učitaj još novosti