16. 05. 2020 - 14:50
OVAKVU KUĆU NEMA NI NOVAK, MODRIĆ KUPIO DESET PUTA SKUPLJU ...
907
Shares
OVAKVU KUĆU NEMA NI NOVAK, MODRIĆ KUPIO  DESET PUTA SKUPLJU  Kao iz snova, a od cifre će vam se ZAMANTATI!

OVAKVU KUĆU NEMA NI NOVAK, MODRIĆ KUPIO DESET PUTA SKUPLJU Kao iz snova, a od cifre će vam se ZAMANTATI!

16. 05. 2020 - 14:50
0
Shares
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Hrvatski fudbaler Luka Modrić posjeduje luksuznu vilu u Madridu, u sjevernom dijelu španske prestonice, od koje zastaje dah.

screenshot-29

Objekat u kojem živi vezista sa suprugom Vanjom i djecom procjenjuje se da vrijedi 12,3 miliona evra, a kuća posjeduje devet spavaćih soba, s isto toliko kupatila, ali i vlastiti bioskop.

Najbolji igrač planete iz 2018. godine sa porodicom može da se opušta u sopstvenoj dvorani za projekcije filmova i serija uz naravno obavezne segmente svakog domaćinstva ovog tipa. Objekat posjeduje i četiri sobe za poslugu, veliki dnevni boravak, kuhinju, kancelariju s pogledom na dvorište, salon...

Trenutke predaha Modrić može da provodi na bazenu ili u prostoriji za masažu, a pored toga ova vila posejduje garažu za parking u koju staje deset automobila. Imanje se proteže na 10.000 kvadratnih metara, od čega na kuću otpada 2700 "kvadrata".

screenshot-30

Ovaj dom je vredniji od prethodnog u kome su živjeli, jer je kuća koja se takođe nalazi u ovom naselju koštala 2,3 miliona evra, a pored svega navedenog posjeduje i vinski podrum.

Ovo "zatvoreno selo", kako nazivaju La Moraleju privlačno je za one s dubljim džepom, pa su tako Modrićeve komšije još neki fudbaleri kraljevskog kluba, ali i mnoga druga poznata lica. U ovom naselju svoje vile imaju trener Zinedin Zidan, Geret Bejl, Toni Kros i Džejms Rodrigez.

Sport.ba/Blic

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Učitaj još novosti