14. 05. 2020 - 21:03
NAJBOLJI NA SVIJETU, A SVI GA PROZIVAJU Na sopstveno vjenčanje...
907
Shares
NAJBOLJI NA SVIJETU, A SVI GA PROZIVAJU Na sopstveno vjenčanje došao u BIZARNOJ  kombinaciji, a čekajte da vidite njegovu suprugu

NAJBOLJI NA SVIJETU, A SVI GA PROZIVAJU Na sopstveno vjenčanje došao u BIZARNOJ kombinaciji, a čekajte da vidite njegovu suprugu

14. 05. 2020 - 21:03
0
Shares

Najbolji rukometaš svijeta za 2019. godinu odlučio je pauzu ybog korona virusa da iskoristi kako bi uplovio u bračnu luku.

Danac Mikel Hansen u 32. godini oženio je Stefani Gundelah, a to je učinio odjeven u nešto što bi se moglo nazvati itekako neobičnim kada su vjenčanja u pitanju.

screenshot-24

- Upravo vjenčani - napisala je gospođa Hansen i dodala nekoliko fotografija na kojima se vidi kako je svadba odrađena u skromnom okruženju, a takva je bila i Hansenova odjevna kombinacija.

Hansen je pred matičara stigao u običnim tenisicama i prilično neuglednoj odjevnoj kombinaciji, dok im je društvo pravio sinčić Edi Maks kog su dobili prošle godine, dok je Danac igrao Svjetsko prvenstvo i osvojio zlato.

 

screenshot-23

Hansen je poznat po neuglednom oblačenju, ali se čini da je ovog puta zaista mogao da bude par malo svečaniji. Mnogi komentari su isticali da je bar za ovaj događaj mogao da bude bolje odjeven, dok se mnogi dive supruzi koja je odlučila da ne reaguje i pored njegovog "neprikladnog izbora odjeće".

Sport.ba/Blic

Učitaj još novosti