14. 05. 2020 - 19:19
SLAVNI SUDIJA ŠOKIRAO PRIZNANJE "POGURAO sam Real u finalu...
907
Shares
SLAVNI SUDIJA ŠOKIRAO PRIZNANJE

SLAVNI SUDIJA ŠOKIRAO PRIZNANJE "POGURAO sam Real u finalu protiv..."

14. 05. 2020 - 19:19
0
Shares

Trofejni niz Real Madrida i tri uzastopne titule prvaka Evrope započet je u Milanu 2016 godine u čuvenom finalu protiv gradskog rivala Atletika.

Real je pobijedio Atletiko Madrid nakon penala, odlučujući je promašio Huanfran, ali ono što se desilo tokom prvih 90 minuta podiglo je dosta prašine Real je poveo golom Serhija

screenshot-20

Ramosa sredinom prvog poluvremena utakmice, a sudija te utakmice Englez  Mark Klatenburg je priznao da je pogodak pao iz nedozvoljene pozicije.

 "U tom finalu, Real je poveo 1:0 poslije gola iz ofsajda, i to veoma malog. Grešku smo primijetili na poluvremenu. Bila je to teška situacija u kojoj je moj pomoćnik napravio veliku grešku", rekao je Klatenburg u intervjuu "za Dejli Mejl". 

Engleski sudija je takođe otkrio koliko je na toj utakmici bio naporan Pepe, štoper Real Madrida.

Naime Portugalac je napravio penal pošto je oborio Fernanda Toresa, ali je sa bijele tačke bio neprecizan Antoan Grizman.

"Pepe je faulirao Toresa. Bio je zapanjen i vikao je na savršenom engleskom "Mark, ovo nikada ne može da bude penal", odgovorio sam mu "prvi gol tvoje ekipe ne bi trebalo da stoji na semaforu i odmah je ućutao". Znao sam da će na taj način prihvatiti odluku, ali nije ni malo lako suditi kada je on na terenu. Pepe stvara najveći pritisak na sudije, valja se po terenu, simulira, a dva puta je čak pokušao iznudi isključenje za Atletiko. Druge sudije bi možda pale pod njegovim pritiskom, ali ja sam znao da to ne smijem da dopustim. Pepe je igrač kome niko ne može da vjeruje. Taman pomisliš da imaš kontrolu na meču i onda odjednom on uradi nešto i sve pokvari", istakao je Klatenburg.

Pepe na pomenutoj utakmici nije dobio čak ni žuti karton.

Sport.ba/Kurir

Učitaj još novosti