14. 05. 2020 - 17:40
PIKE I ŠAKIRA DALI DJECI SRPSKA IMENA, SVI SE PITAJU ZAŠTO ...
907
Shares
PIKE I ŠAKIRA DALI DJECI SRPSKA IMENA, SVI SE PITAJU ZAŠTO  Razlog  je potpuno NEOČEKIVAN

PIKE I ŠAKIRA DALI DJECI SRPSKA IMENA, SVI SE PITAJU ZAŠTO Razlog je potpuno NEOČEKIVAN

14. 05. 2020 - 17:40
0
Shares

Mnogi se pitaju zašto pjevačica i slavni fudbaler biraju da djeci daju imena koja su izuzetno česta u našoj zemlji.

Čuveni španski fudbaler Đerar Pike akter je svih najvećih uspjeha španske reprezentacije u prethodnih 12 godina (uključujući i dva osvajanja Evropskog prvenstva i jedan Mundijal), a o njegovom privatnom životu godinama se priča i piše, dok je njegova veza sa jednom od najpopularnijih pjevačica planete pod budnim okom svjetske javnosti.

screenshot-10

Pike (31), odbambreni igrač Barselone, od 2011. godine u vezi je sa kolumbijskom pevačicom Šakirom, koja je od njega starija tačno deceniju.

Veza im je od početka u žiži interesovanja medija, a još uvijek se nisu odlučili da je ozvaniče pred matičarem, ne pridajući tome veliku važnost.

Pike i Šakira imaju dva sina, a o njihovim imenima se i te kako pričalo na ovim prostorima, s obzirom na to da su oba i te kako česta u Srbiji.

Prvog sina, Milana, dobili su u januaru 2013. godine, a drugog, Sašu, dve godine kasnije.

Kada su Šakira i Pike djeci dali pravoslavna imena, mediji su počeli da spekulišu da je ta odluka donijeta zbog Šakirinih predaka, Naime, po jednom vjerovanju, a pjevačica to nije ni demantovala ni potvrdila, otac kolumbijske zvijezde Vilijam Mebarak Čadid rođen je u Libanu, i po vjeroispovesti je katolik, a brojni sajtovi navode da je jedan od njegovih predaka bio Makedonac.

screenshot-9

screenshot-7

Sport.ba/Blic

Učitaj još novosti