14. 05. 2020 - 09:54
LEGENDARNI SRPSKI FUDBALER JE NAPUNIO 50 GODINA I IZGLEDA...
907
Shares
LEGENDARNI SRPSKI FUDBALER JE NAPUNIO 50 GODINA I IZGLEDA BRUTALNO A tek kada mu vidite SINA! ČIME SE VI HRANITE?

NIŠA SAVELJIĆ

LEGENDARNI SRPSKI FUDBALER JE NAPUNIO 50 GODINA I IZGLEDA BRUTALNO A tek kada mu vidite SINA! ČIME SE VI HRANITE?

14. 05. 2020 - 09:54
0
Shares

Niša Saveljić važio je za sjajnog odbrambenog igrača devedesetih, a najveću slavu stekao je u Partizanu i reprezentaciji SR Jugoslavije, a potom i u francuskom Bordou! Itekako ga dobro pamte ljubitelji igrice Fifa 99, gdje je imao odlične ocjene.

Osim što je bio odličan fudbaler, bio je jedan od najpoželjnijih muškaraca na ovim prostorima, za kojim su uzdisale mnoge žene.

screenshot-8Niša je 27. marta napunio 50 godina, prije nekoliko godina se potpuno povukao iz javnosti, a ako je suditi po fotografijama na njegovim društvenim mrežama on i daje izgleda sjajno.

Saveljićev život obIlježila je velika tragedija, kada je u zenitu slave 1999. godine izgubio brata. Naime, u teškoj saobraćajnoj nesreći u Crnoj Gori koja je potresla region stradao je Nebojša Saveljić, član grupe "Montenigersi".

screenshot-9

Inače, Niša iz braka s Kotorankom Dijanom ima kćerku Silvanu i sina Nikolasa koji je postao vaterpolista, ali i novi miljenik kod ženskog pola!

Nasljednik slavnog fudbalera očito je naslijedio ljepotu na svog oca, a mladi Nikolas je svoje zgodno tijelo ukrasio brojnim tetovažama. Uostalom uvjerite se i sami...

1

.

2

Foto: Društvene mreže

Učitaj još novosti