13. 05. 2020 - 07:55
ARKANOV SIN PROTIV BOŠNJAKA: Veljko Ražnatović nije svjestan...
907
Shares
ARKANOV SIN PROTIV BOŠNJAKA: Veljko Ražnatović nije svjestan šta će ga snaći

ARKANOV SIN PROTIV BOŠNJAKA: Veljko Ražnatović nije svjestan šta će ga snaći

13. 05. 2020 - 07:55
0
Shares

Sve su češće priče o eventualnom meču Veljka Ražnatovića i Džemala Bošnjaka. Ipak, oni koji se razumiju u boks smatraju da Veljko ne bi imao nikakve šanse i da je Bošnjak jednostavno nekoliko nivoa iznad u odnosu na Arkanovog sina.

Džemal Bošnjak je dokazano ime na profesionalnoj bokserskoj sceni, bh. bokser do sada u profi karijeri ima omjer 4-2, radi naporno u tišini i šuti.

Sa druge strane je sin ratnog zločinca Arkana i srpske pjevačice Svetlane Cece Ražnatović, Veljko Ražnatović. Momak oko kojeg se pravi pompa iza sebe ima tim koji mu pažlivo bira protivnike koje će mu izvesti u ring.

Dovoljno je pogledati profil njihovih dosadašnjih protivnika da mnogo toga bude jasno:

45503-veljko-ff

Bošnjak je u posljedna tri meča imao okršaje s borcima koji su ostvarili zajedno 29 pobjeda i jedan poraz, sa druge strane Ražnatovićeva tri zadnja protivnika ukupno imaju 34 pobjede i 53 poraza. Zadnji protivnik koji je “legao” u Banjoj Luci ima omjer 18:26.

Iako je prilično jasno šta bi se desilo u slučaju okršaja ova dva boksera, možda i konačna potvrda ishoda eventualnog meča je došla sa Facebook grupe iz Beograda koja se bavi boksom (BBG).kom1

kom

Većina komenara kaže da bi Arkanov nasljednik bio bez šansi, neki nisu propustili napomenuti kako gradi karijeru Ražnatović, a tek mali dio misli da bi on imao šanse.

Učitaj još novosti