11. 05. 2020 - 15:27
Zaprepašteni Cormier: Ne, neću se boriti protiv tog tipa, ovo...
907
Shares
Zaprepašteni Cormier: Ne, neću se boriti protiv tog tipa, ovo nije normalno

Zaprepašteni Cormier: Ne, neću se boriti protiv tog tipa, ovo nije normalno

11. 05. 2020 - 15:27
0
Shares

Cormier bivši UFC-ov prvak i Miočićev izazivač, postao je hit na društvenim mrežama zbog zaprepaštenog izraza lica i reakcije na borbu Francisa Ngannoua i Jairzinha Rozenstruika.

screenshot-42

Ngannou je za samo 20 sekundi nokautirao suparnika i još jednom svijetu pokazao koliko je moćan udarač. Sljedeća borba strašnog nokautera bit će za naslov prvaka, a na tu borbu će još malo pričekati jer se ne zna kad se će treći put boriti Miočić i 41-godišnji Cormier, koji je najavio kraj karijere nakon tog okršaja. 

Koliko je opasan Ngannou najbolje pokazuje izjava šokiranog Cormiera odmah nakon nokauta: "Želim ovog lika gledati u borbi za titulu, ali samo ne protiv mene. Ludo, suludo, moćno... Taj čovjek kao da izaziva srčane udare kod sudaca, trče spašavati živote njegovim suparnicima."

screenshot-43

Ngannou postavio rekord UFC-a

Ngannou se prije dvije i pol godine dobio priliku boriti za naslov prvaka protiv Miočića, ali ga je američko-hrvatski borac pobijedio jednoglasnom odlukom sudaca nakon pet rundi. Kasnije je Ngannou izgubio i od Derricka Lewisa, ali je onda zaredao četiri nokauta u prvim rundama protiv Curtisa Blaydesa, Caina Velasqueza, Juniora dos Santosa i Rozenstruika. 

Blaydesa je riješio za 45 sekundi, Velasqueza za 26, Dos Santosa za 71 sekundu te sada Rozenstruika za 20 sekundi. Time je postao prvi borac u povijesti UFC-a sa četiri uzastopna nokauta u manje od 90 sekundi.

Sport.ba/Index

Učitaj još novosti