10. 05. 2020 - 17:51
KĆERKA NAJLJEPŠE SRPSKE RUKOMETAŠICE DANAS JE MISSICA:...
907
Shares
KĆERKA NAJLJEPŠE SRPSKE RUKOMETAŠICE DANAS JE MISSICA: Obasipaju komentarima, OD NJENE LJEPOTE ZASTAJE DAH(FOTO)

KĆERKA NAJLJEPŠE SRPSKE RUKOMETAŠICE DANAS JE MISSICA: Obasipaju komentarima, OD NJENE LJEPOTE ZASTAJE DAH(FOTO)

10. 05. 2020 - 17:51
0
Shares

Lara Bujse je djevojka koja ima velike šanse da postane nova belgijska misica.

Malo ko zna da je ona  ćerka bivše srpske rukometašice Nikoline Stević i poznatog nekadašnjeg belgijskog fudbalera Fanđa Bujsea.

buys1

A Ninina i Fanđova nasljednica ima dva neophodna uslova za kandidaturu, ljepotu i pasoš Belgije, mada je rođena na Kipru. Njeni roditelji upoznali su se još 1990. kada je Fanđo Bujse iz Varegema prešao u Grčku, gdje je upoznao srpsku rukometašicu.

Par se potom preselio na Kipar gdje je Bujse počeo trenersku karijeru i gdje se Lara rodila. Trenutno Fanđo Bujse radi u Luksemburgu, odakle je ćerka Lara i poslala prijavu za takmičenje u ljepoti.

bujsse
- Ako k. ne odluči drugačije, u julu ću biti prisutna na "Miss day" u Antverpenu u izboru za misicu Belgije - rekla je Lara.

ujseq

Fanđo Bujse je nekadašnji omladinski reprezentativac Belgije, a u karijeri je sem Varegema igrao za Niki Volu, Atinaikos, Kerkiru, Doksu, AEK... U istom klubu je počeo trenersku karijeru, a zatim prešao u Omoniju gde je bio jedno vrijeme pomoćnik Vladanu Milojeviću. Trenutno vodi ekipu Blu Bojs Mulenbah iz Luksemburga.
Izvor : blicsport

Učitaj još novosti