10. 05. 2020 - 12:51
"NAJBOLJI TENISER SVIJETA ŽELI DA VAM PRODA SMEĆE" Optužio...
907
Shares

"NAJBOLJI TENISER SVIJETA ŽELI DA VAM PRODA SMEĆE" Optužio Đokovića da prodaje supstance sumnjivog porijekla, ima DOKAZE?

10. 05. 2020 - 12:51
0
Shares

Prvi teniser svijeta, Novak Đoković, našao se na udaru svjetskih medija zbog svog načina na koji bira goste na Instagramu.

Ovoga puta to je uradio Giri Nathan, čovjek koji je posvetio tekst srbijanskom teniseru, u kojem ga je optužio da prodaje sumnjive supstance.

Nathan je prvo pohvalio nekoliko ideja Novaka Đokovića koje je on predložio proteklih sedmica a, između ostalog, radi se o pomoći nižeplasiranim igračima, a potom su uslijedile velike kritike na njegov račun zbog gosta kojeg reklamira na Instagramu

novak

"Ovaj čovjek, Šervin, reklamira nootropičko smeće od kompanije koja se zove "Cymbiotika". Kako su "dva brata od različitih majki" nakupile hiljade ljudi u svoj prenos, počeli su da pričaju o čistoj pseudonauci, te su hrabrili jedan drugog da pričaju o tome. Đoković u majici Miki Mausa, je pričao kako pozitivne emocije mogu da očiste toksine u jelu. Dafarijeh je sa svojom kompijuterski izabranom bradom dao pristanak molitvom svojih ruku i klimanjem glavom", napisao je u tekstu Giri Nathan.

Nathan također naglašava kako je Đoković dozvolio Šervinu da reklamira svoje proizvode njegovim fanovima, a jedan od njih ima cijenu od 50 dolara.

"Svaka čast Novače, nisi mogao da sačekaš da se završi pandemija kako bi utjerao strah ljudima da je obično zdravstvo najbolje. Cijeli svijet pokušava da se adaptira na nova pravila kao što su socijalno distanciranje i izbjegavanje međusobnog kontakta, a on ih puni skepticizmom oko samog koncepta vakcine! Možda on nikad ne bi trebalo da ima ovoliko slobodnog vremena", zaključuje Nathan.

 

Sport.ba/

 
Učitaj još novosti