09. 05. 2020 - 09:52
Slavni vatreni pripit prijetio ženi da će ubiti nju, njezinu...
907
Shares
Slavni vatreni pripit prijetio ženi da će ubiti nju, njezinu sestru i majku! PRIJETI MU ZATVOR

OGNJEN VUKOJEVIĆ

Slavni vatreni pripit prijetio ženi da će ubiti nju, njezinu sestru i majku! PRIJETI MU ZATVOR

09. 05. 2020 - 09:52
0
Shares

Ognjen Vukojević, bivši fudbalski reprezentativac Hrvatske i aktuelni selektor U-20 selekcije Vatrenih, priveden je zbog sumnje da je izvršio krivično djelo. Kako pišu mediji u Hrvatskoj njega je prijavila osoba iz kruga porodice uz optužbe za verbalno nasilje i ozbiljnje prijetnje.

Hrvatski mediji prenose da u policijskoj prijavi piše da je Vukojević prijetio supruzi, ali i njenoj sestri i majci. Policija je odmah po prijavi izvršila pretres njegovog stana u Zagrebu, a još uvijek nije poznato hoće li ovaj slučaj biti tretiran kao prekršaj ili kao krivično djelo.

sammir-eduardo-vukojevic-branimirbobancropix

Iz sadržaja prijave proizlazi da je Vukojević došao doma u pripitom stanju te da je prijetio supruzi da će ubiti i nju i njezinu sestru i majku, dodaje Jutarnji koji otkriva i kako je policija obavila i pretres njegova doma na Tuškancu kako bi se ustanovilo posjeduje li vatreno oružje.

Ako ga policija prijavi za prekršaj, mogao bi odmah biti izveden pred prekršajnog suca, a u slučaju podnošenja prijave za kazneno djelo prijetnje, nije isključen ni istražni zatvor.

Učitaj još novosti