06. 05. 2020 - 23:12
NEVJERICA U MINHENU Građani stopirali transfer Sanea u Bayern!
907
Shares
NEVJERICA U MINHENU Građani stopirali transfer Sanea u Bayern!

NIŠTA OD OČEKIVANOG

NEVJERICA U MINHENU Građani stopirali transfer Sanea u Bayern!

06. 05. 2020 - 23:12
0
Shares

Iako je dogovorio uslove s Bavarcima, reprezentativac Njemačke opet bi mogao da ostane bez povratka u domovinu. Prema pisanju engleskih medija, transfer Liroja Sanea (Leroy) iz Mančester sitija u Bajern Minhen ponovo je naišao na problem. I to poveći, pošto navodno "Građani" nisu zadovoljni ponudom iz Njemačke. 

U utorak uveče pojavila se vijest da se brzonogi napadač dogovorio oko uslova saradnje sa Bajernom, međutim, dan kasnije stiže informacija da Siti ne prihvata ponudu njemačkog giganta, koja navodno iznosi 40.000.000 eura,

"Mančester ivning njuz" piše da je Bajern pokušao da iskoristi ekonomsku krizu izazvanu pandemijom koronavirusa, međutim, "Građani" ne spadaju u red značajno ugroženih klubova, pa su tu ponudu glatko odbili.

To i ne čudi ako se ima u vidu da su prošlog ljeta kraj imena njemačkog reprezentativca upisali otkupnu klauzulu od 150.000.000 eura. Karta na koju igraju u Minhenu je to da Saneu ističe ugovor za 12 mjeseci, a odbija da potpiše novi koji mu je ponudio Siti.

Sigurno je da engleski klub ne može da dobije pomenutu cifru kada igrač ulazi u posljednju godinu ugovora, ali izgleda i da vjeruju u veći iznos nego što je 40.000.000 eura,

Podsetimo, Bajern je prošlog ljeta bio uporan u namjeri da angažuje bivšeg napadača Šalkea, ali ga je povreda ukrštenih ligamenata ostavila u Mančesteru, prenosi "Mondo".

Učitaj još novosti