04. 05. 2020 - 12:12
OVO JE NOVAKOV ŽIVOTNI VODIČ Dolazi iz Srbije i otkriveno čime...
907
Shares
OVO JE NOVAKOV ŽIVOTNI VODIČ Dolazi iz Srbije i otkriveno čime se BAVI, on je reiki majstor iscjeljenja, zbog njega POBJEĐUJE

OVO JE NOVAKOV ŽIVOTNI VODIČ Dolazi iz Srbije i otkriveno čime se BAVI, on je reiki majstor iscjeljenja, zbog njega POBJEĐUJE

04. 05. 2020 - 12:12
0
Shares

Novak Đoković je tokom izolacije zbog pandemije korona virusa dosta vremena posvetio porodici, ali i komunikaciji sa navijačima putem društvenih mreža.

Posljednja u nizu objava tiče se još jedne najave Đokovića koji će početi sa snimanjem priča na srpskom jeziku, a prvi sa kojim će govoriti jeste guru majstor Žarko Ilić.

Riječ je o "masteru" koji je Đokovića podučio japanskoj tehnici navodnog isceljenja, pod nazivom reiki joga. Žarko Ilić sa umjetničkim imenom Damar će upravo sa Novakom pričati o tim stvarima preko društvenih mreža, što je najavio najbolji teniser svijeta:

screenshot-7

- Zdravo dobri ljudi. Uzbuđen sam što mogu da podijelim sa vama vijest da sutra u 18 časova počinjemo sa serijalom razgovora na srpskom jeziku. Biće vrlo interesantnih sagovornika sa različitim temama poput: zdravlja, sporta, historije, nauke i Nikole Tesle, drevnih znanja i duhovnosti. Sagovornik u prvoj epizodi “Svjesnog življenja” će biti Žarko Ilić. Žarko je ljekar, učitelj reikija (prirodne tehnike isceljivanja), a pre svega, on je tragalac za odgovorima i lijekovima za sprečavanje bolesti savremenog doba. Žarko je moj dugogodišnji prijatelj i jedan od životnih vodiča. Zahvalan sam na tome što ću imati priliku da pred vama sa Žarkom razgovaram na temu mentalnog, emotivnog, duhovnog i fizičkog zdravlja. Pridružite nam se sutra u 18 časova. Vidimo se.

Reiki joga je kombinacija joga asana sa energetskim reiki tehnikama

Sport.ba/Blic

Učitaj još novosti