03. 05. 2020 - 18:03
"NADAL IMA MAGAREĆI GEN, KAO DA JE SRBIN" Dr Nestorović opet...
907
Shares

"NADAL IMA MAGAREĆI GEN, KAO DA JE SRBIN" Dr Nestorović opet digao prašinu, krenuo o Noletu, ali kad se dohvatio RAFE...

03. 05. 2020 - 18:03
0
Shares
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Doktor Branimir Nestorović ponovo je izazvao veliku pažnju ovdašnje javnosti. U doba pandemije korona virusa imao je više zanimljivih izjava, a posljednja se odnosila na Rafaela Nadala.

screenshot-16

Naime, nakon što je uzburkao javnost uz komentar "Ana Ivanović se zaljubila u onog skota i nije trenirala", gostujući u emisiji "U fokusu" B92, dotakao se i Novaka Đokovića i njegovih najvećih rivala, Nadala i Rodžera Federera.

- Ako gledate Novaka, koliko je ljudi spremno da trenira osam sati dnevno svakog dana? Osam sati intenzivnih treninga. Da se lišava odlaska u restoran... Dečko se bavi time vrlo uspješno, zato što mu je povratak bio spektakularan, niko nije vjerovao da će se vratiti - rekao je između ostalog Nestorović, a prenose "Novosti".

screenshot-17

Švajcarcu se posvetio poslije sljedećih riječi:

- Glavni problem vrhunskih sportista je da oni zaborave na mozak. Kada je rutinski meč, onda je 3:0, a čim je gusto, odmah se uzmuvaju. Vidjeli ste kako je Federer godinama dobijao sve protivnike na to što se oni uplaše da će ga pobijediti - dodao je Nestorović.

A onda je na sebi svojstven način prokomentarisao posljednjeg člana velike trojke, Rafaela Nadala, poznatog po nadimku "bik sa Majorke".

- Nadal ima isti taj magareći gen kao da je Srbin, on je jako uporan čovjek!

Sport.ba/Blic

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Učitaj još novosti