01. 05. 2020 - 23:04
PRAŠINA ĆE SE DIĆI NAKON OVE IZJAVE: NESTOROVIĆ JE IMAO NEŠTO...
907
Shares
PRAŠINA ĆE SE DIĆI NAKON OVE IZJAVE: NESTOROVIĆ JE IMAO NEŠTO VAŽNO DA PRORUČI ĐOKOVIĆU, tiče se vakcine!

PRAŠINA ĆE SE DIĆI NAKON OVE IZJAVE: NESTOROVIĆ JE IMAO NEŠTO VAŽNO DA PRORUČI ĐOKOVIĆU, tiče se vakcine!

01. 05. 2020 - 23:04
0
Shares

 Pulmolog Branimir Nestorović je još jednom branio stav najboljeg svjetskog tenisera Novaka Đokovića .

Đoković je izazvao veliku buru izjavom da se ne bi vakcinisao kako bi mogao da putuje na turnire, a u cijelu tu priču je Nestorović uveo i Bila Gejtsa čiji mu se stav ne dopada.

- Bil Gejts je napadno reklamirao vakcinu za k.. Rekao je jednu rečenicu koja je meni strahovito zasmetala prošle nedelje. On je rekao: "Moramo da izbacimo vakcinu brzo". Oni su ga pitali hoće li biti vakcine sigurno. On je rekao: "Pa, ne znamo, ali znate kad je ovakva situacija, ne možete baš da obratite pažnju na kvalitet vakcine, možda bude i neželjenih efekata, šta da se radi"? To je cijena - počinje priču Nestorović na B92.

novaksss

Pulmolog je poručio kako Novak Đoković ne želi da rizikuje sa vakcinacijom.

- Odmah da kažem, iza toga je bio Đoković. Nisam htio o tome prošli put da ne širim priču, ali to je Novak ustvari prokomentarisao. On je reagovao na to i rekao: ja ne bih da dobijem vakcinu koja će biti neispitana, da imam neželjena dejstva, da moram da prekinem karijeru. Ima i predigra, kako bih rekao. Gejts je kazao da svaka država svaka za sebe procjeni i neka isplati odštetu onima koji budu oštećeni. Bila je baš ružna Gejtsova izjava. Sve vrijeme mi smeta to što se virus produžava do besvjesti da bi se neko vakcinisao. Ne shvatam tu priču oko vakcinacije kao ozbiljnu priču, jer mi ne znamo hoće li biti korone na zimu - kaže Nestorović.
Izvor: blic.rs Foto: blic

Učitaj još novosti