29. 04. 2020 - 15:44
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ ODLAZI U PENZIJU, POVLAČI SE NAKON...
907
Shares
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ ODLAZI U PENZIJU,  POVLAČI SE NAKON KARIJERE U MILANU

ZLATAN IBRAHIMOVIĆ ODLAZI U PENZIJU, POVLAČI SE NAKON KARIJERE U MILANU "Sada imam 38 godina, ne znam koliko ću još dugo moći, ali ..."

29. 04. 2020 - 15:44
0
Shares

Švedski fudbaler Zlatan Ibrahimović nalazi se u Hammarbyju gdje trenira i tako se priprema za nadolazeće izazove.

Glavno pitanje koje se postavlja svakako se tiče njegove budućnosti i kluba u kojem će nastaviti karijeru, a Zlatan kaže da ima namjeru da i dalje igra.

screenshot-4

"Sada imam 38 godina, ne znam koliko ću još dugo moći, ali želim da igram dokle god me tijelo bude slušalo. Samim tim, trenutno ne razmišljam o penziji, jer imam ugovor sa Milanom.

Zato moram prvo da vidim kako će se stvari razvijati tamo. Za sada nema nikakvih zvaničnih odluka. Stalno govorim da želim da igram fudbal koliko god mogu, ali nikada ne znate šta može da se desi u budućnosti", rekao je Ibrahimović.

Ono što je jasno jeste da će se vratiti u Italiju jer je ugovorom vezan sa Milanom do kraja ove sezone.

"Ja sam neko ko voli da daje sve od sebe, da donese nešto novo timu. Ne želim da budem tip koji igra utakmicu samo zbog toga ko je i kako se zove. Ukoliko ste član tima, morate da budete sposobni da se uklopite, tako da ćemo vidjeti šta će biti. Ipak, moram da se vratim u Italiju jer tako stoji u mom ugovoru, a kao profesionalac morate da ispunite ono što ste potpisali", kaže Ibrahimović.

Sport.ba/Oslobođenje

Učitaj još novosti