18. 04. 2020 - 12:20
STOMAK JE PROŠLOST, JOVIĆ SE OSUŠIO, A TRENER OTKRIO RECEPT...
907
Shares
STOMAK JE PROŠLOST, JOVIĆ SE OSUŠIO,  A TRENER OTKRIO RECEPT Nećete vjerovati kako, rješenje je u onome što bi preporučila SVAKA BAKA!

STOMAK JE PROŠLOST, JOVIĆ SE OSUŠIO, A TRENER OTKRIO RECEPT Nećete vjerovati kako, rješenje je u onome što bi preporučila SVAKA BAKA!

18. 04. 2020 - 12:20
0
Shares

Profesionalni sportisti širom svijeta su u prilično nepovoljnoj situaciji, nema treninga ni utakmica, a oni su primorani da održavaju formu kao da svakog časa sve može da se vrati u normalu.

Takav je slučaj i sa Lukom Jovićem koji svakodnevno dobija instrukcije iz Madrida, ali da ih realizuje na najbolji način pomaže mu i lični trener.

Riječ je o Bojanu Ćustiću, koji je od početka godine zadužen za Jovićevu fizičku spremu. On je otkrio i da je Jović smršao od dolaska u Beograd zbog posebnog režima ishrane baziranog na voću i povrću.

screenshot-20

- Da, već dva mjeseca sarađujemo - kaže Ćustić, a prenosi Mocartsport.

Kakva je tvoja rutina u radu sa Lukom Jovićem?

- Fokusiramo se najviše na snagu, strečing, agilnost i brzinu oporavka poslije napora.

A sada, dok je Luka u karantinu?

- Luka radi tri sata dnevno kod kuće. Svakog jutra ima rad u trajanju od jednog časa, a zatim dva sata rada popodne visokog intenziteta, praktično maksimalnog.

screenshot-19

Da li ima slobodne dane?

- Nema slobodnih dana pošto mu svaki dan služi kao oporavak, zbog toga nema cijeli dan koji mu je bez aktivnosti.

Da li je Luka bio spreman za sve što se trenutno dešava?

- U svom stanu ima traku za trčanje, kao i sobni bicikl i drugu opremu. To sve i koristi u svojim vježbama. Imamo specifičan plan rada usmjeren samo za fudbalere, gdje smo maksimalno fokusirani na prirodne pokrete igrača. Svake dvije sedmice dopunjavamo njegov plan rada i gledamo u kakvom je stepenu fitzičke kondicije.

Sport.ba/Blic

Učitaj još novosti