13. 04. 2020 - 21:06
Đokovići objavili video iz raskošnog doma i pokazali šta rade...
907
Shares
Đokovići objavili video iz raskošnog doma i pokazali šta rade u izolaciji: Čestitali su i Uskrs, a jedan komentar itekako para uši

KARANTIN

Đokovići objavili video iz raskošnog doma i pokazali šta rade u izolaciji: Čestitali su i Uskrs, a jedan komentar itekako para uši

Sport.ba
13. 04. 2020 - 21:06
0
Shares

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković i njegova supruga Jelena su u karantinu, kao i brojni drugi sportski parovi. Sada su nam otkrili i kako zapravo provode vrijeme u izolaciji. Na društvenim mrežama često objavljuju snimke i fotografije iz karantine, a ovog je puta Jelena na svom Instagram profilu objavila video iz njihove raskošne kuće.

Jelena i Novak snimali su se za potrebe izazova #NDFacroyogachallenge, čiji je cilj postići akro joga položaj. To im je, kako su rekli, jedva uspjelo zbog djece i kućnih ljubimaca koji su im stalno upadali u kadar.

"Zdravo svima, nadamo se da provodite ovo vrijeme kod kuće sa svojim porodicama. Znamo da je teška situacija i šaljemo vam podršku. Sigurni smo da ćemo ovo prebroditi na najbolji mogući način. Ovo je naš već deseti pokušaj da ovo snimamo. Uvježbavali smo ovo i htjeli bismo vas izazvati, parove i roditelje, da ovo pokušate kod kuće. Nadam se da će vam uspjeti iz prve", poručili su.

"Baš smo se dosta zabavili dok smo ga snimali. Klinci pjevaju, psići laju.... Sve idealno", napisala je Jelena.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy Easter to everyone celebrating! We are thinking of you on this special day, and we wish to get through this time together united and healthier than ever. This day gives us another reason to be thankful for our family, friends and everything that surrounds us. Since this is a unique situation we are all in, let’s celebrate it in a unique way - we challenge you to do our #NDFacroyogachallenge! ???????? Swipe right to see me fly ???????? Everyone who wants to join, try this at home with your partner, child, roommate or anyone who is in the mood for some physical activity, and we will repost you! Share your results and tag us! ???????????? @novakfoundation Srećan Uskrs svima onima koji slave! Mislimo na sve vas i šaljemo vam puno ljubavi uz želju da ovu situaciju prebrodimo zajedno i da iz nje izađemo svi bolji i snažniji. ???????? @djokernole i ja smo vam obećali yoga izazov i baš smo se dosta zabavili dok smo ga snimali. Klinci pevaju, kučići laju.... sve idealno ???????? Pridružite nam se na ovom #NDFacroyogachallenge! Verujem da je ovo najzabavnije sa klincima ???????????? Pokušajte, snimite, tagujte nas a mi ćemo vas repostovati! Jedan, dva, tri...i idemooo!

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf) on

Pažnju brojnih fanova zapravo je ponajviše zaokupio njihov dom, koji je itekako raspokašn. Joga položaj isprobavali su u velikom prostranom predvorju, a u pozadini se vidi i velika kuhinja u kojoj je stol za kojim su postavljene bijeli stolice i veliko dvorište.

Đokovići su svima čestitali Uskrs, a oduševljeni pratitelji odmah su se javili u komentarima.

"Vidi se da ste zdrava porodica, puna pozitivne energije", "Baš ste inspiracija", "Divni ste", pisali su.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️???? from Sanremo festival ????????

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf) on

Međutim, bilo je i onih koji su imali i primjedbe na izgled samog doma.

"Treba vam dobar dizajner interijera. Nešto mi je tu bez veze i ne opisuje mi vaš duh i potrebu da živite u skladu sa sobom i prirodom. Skroz sam vas zamišljala u Boho stilu", napisala je jedna komentatorica.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti