12. 04. 2020 - 13:14
GARNET ISPUNJAVA SAN SVIH ZALJUBLJENIKA U KOŠARKU Legenda...
907
Shares
GARNET ISPUNJAVA SAN SVIH ZALJUBLJENIKA U KOŠARKU Legenda VRAĆA u život jedan od najomiljenijih NBA timova ikada!

GARNET ISPUNJAVA SAN SVIH ZALJUBLJENIKA U KOŠARKU Legenda VRAĆA u život jedan od najomiljenijih NBA timova ikada!

12. 04. 2020 - 13:14
0
Shares

Jedna od najvećih legendi NBA lige Kevin Garnet dao je nedavno veliki intervju za "Asošijeted pres" u kome je govorio o mnogim temama. Između ostalog, u javnost je izneo jedan od svojih snova.

Sa njim će se vjerovatno složiti mnogi ljubitelji košarke, koji su maštali o takvoj mogućnosti, a evo o čemu je riječ.

- Da li imam neki san? Imam. Volio bih da kupim Supersonikse i ponovo aktiviram košarku u Sijetlu. Bilo bi sjajno da se košarka vrati u te krajeve - rekao je Garnet.

Čovjek koji je 15 puta učestvovao na NBA Ol staru, smatra da je povratak jedne od omiljenih ekipa širom svijeta veoma važno.

- Mislim da je tako nešto potrebno i da je od suštinske važnosti. Sijetl je bio mnogo važan za našu ligu. Ne samo Portland kada govorimo o sjeverozapadu, nego i Sijetl. Volio bih da ih vratim - ističe Garnet.

screenshot-19

Soniksi su osvojili srca mnogih zaljubljenika u NBA ligu svojim čuvenim timom koji su predvodili Geri Pejton i Šon Kemp, a u kom su još igrali Detlef Šrempf, Nejt Mekmilan, Sem Perkins, te na kraju i Kevin Durent.

Sijetl je bez kluba ostao 2008. godine, kada je isti premješten u Oklahomu i ime promijenio u Tander. Stari vlasnik digao je ruke od košarke kada je grad odbio da mu pomogne u izgradnji nove dvorane vrijedne 900.000.000 dolara.

screenshot-20
Sport.ba/Blic

Učitaj još novosti