09. 04. 2020 - 09:00
"ONI SU J****E ZMIJE!" Upravo je primljen u Kuću slavnih i NE...
907
Shares

KEVIN GARNET

"ONI SU J****E ZMIJE!" Upravo je primljen u Kuću slavnih i NE DA da mu bivši klub "penzioniše" dres: Ne, ne, TO NEĆU DA OPROSTIM!

09. 04. 2020 - 09:00
0
Shares

Kevin Garnet je legenda NBA lige i Minesote, bez dileme ubjedljivo najbolji igrač u istoriji Timbervulvsa.

Garnet je ovih dana primljen u Kuću slavnih u Springfildu (od igrača zajedno s Timom Dankanom i Kobijem Brajantom), Vulvsi, ne samo iz tog razloga, žele da mu povuku dres, ali Garnet za to ne želi ni da čuje!

Naime, KG neće da ima ništa s trenutnim vlasnicima kluba, a na pomen mogućnosti da mu Timbervulvsi povuku dres sa brojem 21, imao je spreman odgovor.

- Sadašnji vlasnik Glen Tejlor zna gdje sam, ali ja njegovu ponudu neću prihvatiti jer znam da ona neće biti iskrena, iako znam da bi mnogi navijači to željeli. Glen i ja smo imali dogovor prije nego što je bivši presjednik Flip Sonders otišao s ovog svijeta. Kada je Flip izgubio život, s njime je otišao i naš dogovor. To ne mogu i neću da mu oprostim – mislio sam da je poštena osoba i pošten biznismen - izjavio je Kevin Garnet (43) i zaključio:

- Moje godine sa zajednicom u Mineapolisu će mi uvijek biti drage, ali trenutno ne želim da imam išta s franšizom. Minesota mi je u srcu, ali mi ne pada na pamet da sarađujem s je***im zmijama.

garnet1

FOTO: JUSTIN LANE / EPA;

Najveći dio 22-godišnje karijere Garnet je proveo u Vulvsima (1995 - 2007, 2015 - 2016), šest godina je nastupao i za Seltikse s kojima je 2008. godine osvojio titulu, a od 2013. do 2015. nosio je dres Bruklin Netsa.

Kako prenosi Sportklub, dogovor s Minesotom je bio takav da će Garnet, po povratku u Vulvse još neko vrijeme igrati, a kasnije postati jedan od manjinskih vlasnika. To se nije dogodilo. Ostaje da se vidi kako će se ovaj sport završiti i da li će Garnet dobiti još jedan svoj dres pod svodovima NBA dvorane. Za Boston se nije ljutio...

Učitaj još novosti