08. 04. 2020 - 13:09
"PROTIV SRBINA NISAM IMAO POJMA ŠTA RADIM" Smatra da je...
907
Shares

"PROTIV SRBINA NISAM IMAO POJMA ŠTA RADIM" Smatra da je Đoković najbolji koji postoji, a evo šta će se desiti kada se POVUČE!

08. 04. 2020 - 13:09
0
Shares

Nekadašnji 33. igrač svijeta Robin Hase ističe da je najteže igrati protiv prvog tenisera planete Novaka Đokovića.

Holanđanin je profesionalac već 15 godina, a u karijeri je osvojio dve titule i zaradio preko sedam miliona dolara. Protiv srpskog tenisera igrao je tri puta i izgubio je u svakom.

screenshot-8

"Najteže je igrati protiv Đokovića. Bez ikakve sumnje. Protiv njega se osjećate kao amater. Nikada nisam bio ni blizu seta u duelima sa njim. On nema slabosti. Protiv ostalih sam osjetio u pojedinim momentima da mogu da im zaprijetim, ali protiv njega nisam imao pojma šta da radim", rekao je Hase.

Upitan šta će se sa tenisom desiti kada se povuku Đoković i njegovi najveći rivali Rafael Nadal i Rodžer Federer, holandski teniser je odgovorio:

screenshot-10

"Rekao bih da odgovor leži u prošlosti. Isto su se ljudi pitali kada su se Agasi i Sampras povlačili, kao i Borg i Lendl. Ne mislim da je tenis u problemu. Nijedan igrač ne može da bude veći od sporta. Tu je nova generacija, oni su pobjeđivali najbolje, što je dobar znak. Dobri su momci".

Podsjećamo, teniska sezona suspendovana je do 13. jula zbog pandemije koronavirusa.

Sport/Alo

Učitaj još novosti